Închide meniul

Ladislau Boloni îl vrea pe Ionuț Radu la Metz! Portarul a ratat transferul în Arabia Saudită, după ce le-a cerut o avere șeicilor

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 1 februarie 2024, 16:46

Ladislau Boloni îl vrea pe Ionuț Radu la Metz! Portarul a ratat transferul în Arabia Saudită, după ce le-a cerut o avere șeicilor

Ladislau Boloni îl vrea pe Ionuț Radu la Metz

Colaj Ladislau Boloni și Ionuț Radu / Profimedia

Ladislau Boloni îl vrea pe Ionuț Radu la Metz! Tehnicianul român al formației din Ligue 1 vrea să dea lovitura în ultima zi a perioadei de mercato și să îl aducă pe fostul internațional de tineret în lotul echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns a 3-a variantă de portar de la Bournemouth, oficialii lui Inter au decis să îi ofere o nouă șansă românului și să îl împrumute la o nouă formație. Acum, după ce a ratat ocazia de a evolua în Arabia Saudtiă, goalkeeper-ul poate ajunge în campionatul din Franța.

Ladislau Boloni îl vrea pe Ionuț Radu la Metz! Anunț despre situația românului

Potrivit informațiilor oferite de tuttomercatoweb.com, echipa lui Ladislau Boloni s-a interesat de serviciile românului împrumutat la Bournemouth. Oficialii lui Inter ar dori să îl cedeze pe Ionuț Radu sum formă de împrumut, așa cum a fost trimis și la formația din Anglia.

Ionuț Radu a mai fost legitimat în Ligue 1, atunci când a fost împrumutat de inter la Auxerre, formație care a retrogradat între timp în al doilea eșalon al fotbalului din Hexagon.

În momentul de față, echipa pregătită de Ladislau Boloni, Metz, se află pe locul 15 în prima ligă franceză, la egalitate de puncte cu Olympique Lyon, de pe locul 16, care are parte de un sezon dezastruos. Fosta campioană a Franței ocupă o poziție care duce la barajul pentru promovare / menținere în primul eșalon.

Reclamă

De asemenea, în cursa pentru împrumutul fostului internațional de tineret ar fi intrat și cei de la Udinese. Totuși, această mutare este dificil de realizat, având în vedere faptul că depinde de plecarea portarului titular al clubului din Serie A, Marco Silvestri.

Motivul pentru care Ionuț Radu nu a mai ajuns în Arabia Saudită

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, portarul aflat în prezent la Bournemouth a primit acordul celor de la Inter pentru a pleca în Arabia Saudită, la Al-Shabab. Totuși, acesta le-a cerut o avere șeicilor, anume suma de 850.000 de euro pentru cele 5 luni pe care urma să le petreacă la club.

Cele două părți s-au înțeles pentru semnarea acestui contract, însă s-au lovit de refuzul Ministerului Sportului din Arabia Saudită. Reprezentanții acestuia au refuzat să înregistreze contractul portarului român, iar astfel acesta nu se mai poate transfera la clubul saudit.

Reclamă 4 / 0/3

Cumpărat de Inter în 2013, Ionuț Radu și-a ratat majoritatea ocaziilor pe care le-a primit la echipa mare. Oficialii clubului din Italia au decis să îl împrumute în mai multe rânduri, la formații precum: Avellino, Genoa, Parma, Cremonese, AJ Auxerre și Bournemouth.

În momentul de față este cotat la suma de 3 milioane de euro. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2019. La momentul respectiv valora 15 milioane de euro.

Gazzetta dello Sport l-a inclus pe Ionuț Radu în topul eșecurilor din acest mileniu

Conform unei analize întocmite de Gazzetta dello Sport, Andrei Radu a fost inclus în primul 11 al dezamăgirilor din acest mileniu, din fotbalul italian. Italienii nu au uitat de gafa colosală a acestuia, din meciul cu Bologna, dar au subliniat faptul că portarul a avut evoluții modeste și pe vremea când a apărat poarta celor de la Cremonese.

„Eroarea decisivă din meciul Bologna – Inter de anul trecut i-a costat titlul pe nerazzurri. La aceasta se adaugă perioada nefastă de la Cremonese, de unde ne amintim alte inexactități ale lui. E un portar cu calitate, dar trebuie să se regăsească. Acum e împrumutat la Bournemouth”, au notat italienii de la Gazzetta dello Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și