Închide meniul

Ladislau Boloni, la a 2-a victorie consecutivă în Ligue 1. Metz continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 martie 2024, 20:47

Ladislau Boloni, la a 2-a victorie consecutivă în Ligue 1. Metz continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare

Ladislau Boloni, la a 2-a victorie consecutivă în Ligue 1

Ladislau Boloni / Profimedia

Ladislau Boloni, la a 2-a victorie consecutivă în Ligue 1. Echipa antrenată de tehnicianul român a făcut un pas important în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa franceză FC Metz, a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Clermont, în etapa a 25-a din Ligue 1.

Ladislau Boloni, la a 2-a victorie consecutivă în Ligue 1

Metz s-a impus la limită pe stadionul Saint-Symphorien, printr-un gol marcat din penalti. În minutul 31 Andy Pelmard a comis un fault asupra lui Maxime Colin, în careul oaspeţilor, şi arbitrul a dictat penalti, pe care l-a transformat, în minutul 33, georgianul Mikautadze, notează news.ro.

A fost unicul gol al partidei, iar Bölöni şi Metz au legat a doua victorie consecutivă în campionat, fiind pe locul 17, penultimul, cu 23 de puncte. Însă elevii lui Bölöni sunt la doar două puncte de locul de baraj. Clermont este ultima clasată, cu 17 puncte.

În etapa a 25-a din Ligue 1 s-au mai disputat duminică meciurile PSG – Reims 2-2; Le Havre – Toulouse 1-0; Strasbourg – AS Monaco 0-1.

Reclamă

Ladislau Boloni, scandal uriaş în Franţa! Antrenorul român, schimb de replici incredibil cu un jurnalist: „Meriți o palmă”

La momentul respectiv, echipa antrenorului român traversa o perioadă extrem de complicată, fiind fără victorie de la finalul lunii noiembrie. Mai mult, fanii erau extrem de nemulţumiţi şi îi cereau demisia.

Antrenorul român a fost înregistrat în timp ce avea un schimb dur de replici cu un jurnalist, la finalul partidei dintre Metz şi Lyon, câştigată de Lyon cu 2-1.

„Ascultă-mă! Când adresezi întrebări atât de stupide, de provocatoare… ‘Când crezi că vei fi dat afară?’ Asta întrebi practic. Și te mai și amuzi!”, a spus Boloni, după care jurnalistul francez a replicat: „Nu, domnule, nu am vrut să vă jignesc. Nu acesta este scopul”.

Reclamă 4 / 0/3

„Meriți să-ți plesnesc una, dar..”, a spus Ladislau Boloni, în timp ce părăsea încăperea, citat de dailymercato.com.

Un fan i-a cerut demisia lui Ladislau Boloni, în timpul unui interviu

După un meci, Ladislau Boloni a mers la interviul obișnuit, pentru a răspunde la o serie de întrebări din partea jurnaliștilor. În timpul acestuia, un fan din tribunele arenei a strigat: „Boloni, demisia!”, iar reacția lui Ladislau Boloni nu a întârziat să apară.

Românul a fost cât se poate de calm și a spus: „Frustrarea lor nu poate fi mai mare decât a mea”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și