Închide meniul

Ladislau Boloni, primul punct din 2024! Metz a remizat cu Olympique Marseille, chiar pe Velodrome

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 10 februarie 2024, 8:51

Ladislau Boloni, primul punct din 2024! Metz a remizat cu Olympique Marseille, chiar pe Velodrome

Ladislau Boloni, primul punct din 2024

Ladislau Boloni, în timpul meciului Olympique Marseille - Metz, de pe Stade Velodrome / Profimedia

Ladislau Boloni a obţinut primul punct din 2024 cu echipa sa în Ligue 1! Metz, echipa pregătită de antrenorul român, obţinuse ultimele puncte la finalul lunii noiembrie, în victoria de pe terenul lui Lorient, scor 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De atunci, Metz a ajuns la şapte înfrângeri consecutive în Ligue 1. Seria s-a încheiat pe Stade Velodrome, acolo unde echipa pregătită de Ladislau Boloni a reuşit să obţină un rezultat de egalitate în partida cu Olympique Marseille, scor 1-1, după ce a evoluat cu un om în plus mai bine de o oră de joc.

Ladislau Boloni, primul punct din 2024!

Formaţia Metz, antrenată de Ladislau Boloni, a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Olympique Marseille, într-un meci din etapa a 21-a a campionatului Franţei, potrivit news.ro.

Marseille a rămas în inferioritate numerică în minutul 30, când a fost eliminat Gigot.

Gazdele au marcat prin Moumbagna, în minutul 56. Pentru Metz a înscris Udol, în minutul 61.

Reclamă

Metz ocupă locul 16 în clasament, cu 17 puncte, iar Marseille este pe 7, cu 30 de puncte. Lider este PSG, cu 47 de puncte (20 de jocuri).

Partidele Lens – Strasbourg şi PSG – Lile vor avea loc sâmbătă, iar meciurile Le Havre – Rennes, Toulouse – Nantes, Lorient – Reims, Clermont – Brest, Montpellier – Lyon şi Nice – Monaco se vor disputa duminică.

Reclamă 4 / 0/3

Presa din Franţa l-a criticat pe Boloni înaintea meciului de pe Velodrome

Din cauza ultimelor rezultate, jurnaliștii din Franța îl contestă pe antrenorul român. Publicația La Semaine a vorbit despre situația lui Ladislau Boloni și a analizat atât lucrurile pozitive, cât și pe cele negative din mandatul românului.

Chiar dacă consideră că Boloni ar trebui să rămână, pe moment, antrenorul lui Metz, francezii l-au făcut praf pe român. Aceștia au notat faptul că formația antrenată de Ladislau a practicat o „parodie de fotbal” în meciul cu Lorient, încheiat cu victoria adversarilor, cu scorul de 2-1.

Jurnaliștii francezi menţionau faptul că Ladislau Boloni ar trebui să plece de la Metz în situația în care echipa va pierde drastic în fața celor de la Marseille, în partida de pe Velodrome. Cu toate acestea, Metz a obţinut în cele din urmă un rezultat de egalitate şi a încheiat seria de şapte înfrângeri la rând

„Laszlo Boloni încă nu este amenințat, dar va putea rezista unei serii istorice de înfrângeri care poate crește în cazul unui eșec pe Velodrome? Chiar dacă ar fi dureros, având în vedere miracolul din sezonul trecut, o schimbare de antrenor trebuie să se producă în cazul unei dezamăgiri contra lui Marseille”, notează jurnaliștii din Hexagon.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și