Închide meniul

Scaunul lui Ladislau Boloni se clatină la Metz. Francezii l-au făcut praf pe antrenorul român: „O parodie de fotbal”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 februarie 2024, 14:28

Scaunul lui Ladislau Boloni se clatină la Metz. Francezii l-au făcut praf pe antrenorul român: O parodie de fotbal”

Scaunul lui Ladislau Boloni se clatină la Metz

Ladislau Boloni / Profimedia

Scaunul lui Ladislau Boloni se clatină la Metz. Jurnaliștii din Franța l-au luat la țintă pe antrenorul ajuns la 70 de ani, după ultimele rezultate înregistrate de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în momentul de față, Metz a adunat 7 înfrângeri la rând și se află pe locul al 16-lea în Ligue 1, poziție care duce la barajul de promovare/menținere în primul eșalon al fotbalului din Hexagon.

Scaunul lui Ladislau Boloni se clatină la Metz

Din cauza ultimelor rezultate, jurnaliștii din Franța îl contestă pe antrenorul român. Publicația La Semaine a vorbit despre situația lui Ladislau Boloni și a analizat atât lucrurile pozitive, cât și pe cele negative din mandatul românului.

Chiar dacă consideră că Boloni ar trebui să rămână, pe moment, antrenorul lui Metz, francezii l-au făcut praf pe român. Aceștia au notat faptul că formația antrenată de Ladislau a practicat o „parodie de fotbal” în meciul cu Lorient, încheiat cu victoria adversarilor, cu scorul de 2-1.

Jurnaliștii francezi au menționat faptul că Ladislau Boloni ar trebui să plece de la Metz în situația în care echipa va pierde drastic în fața celor de la Marseille, în partida de pe Velodrome, din următoarea etapă din Ligue 1.

Reclamă

„Laszlo Boloni încă nu este amenințat, dar va putea rezista unei serii istorice de înfrângeri care poate crește în cazul unui eșec pe Velodrome? Chiar dacă ar fi dureros, având în vedere miracolul din sezonul trecut, o schimbare de antrenor trebuie să se producă în cazul unei dezamăgiri contra lui Marseille”, notează jurnaliștii din Hexagon.

Pus să aleagă între FCSB şi CSA Steaua, Ladislau Boloni a izbucnit. Atac atât la Gigi Becali, cât şi la şefii echipei Armatei

Cu câteva luni în urmă, Boloni se implica în scandalul dintre Gigi Becali şi Armată, atunci când era pus în postura să aleagă între FCSB şi Steaua.

Boloni a fost integralist în două meciuri istorice ale roş-albaştrilor. A câştigat în tricoul Stelei atât Cupa Campionilor Europeni, cât şi Supercupa Europei. Are în palmare şi trei titluri, dar şi două Cupe ale României.

Reclamă 4 / 0/3

„(Dumneavoastră pentru care Steaua ați jucat?) În general când mi se pune această întrebare spun că nu am legătură, s-a întrerupt legătura, am intrat în tunel. Este, cum să spun, nu apreciez nici-nici. Pentru că așa cred că ministerul nu a găsit modalitatea corectă când a predat echipa pe mâinile unui personaj pe care să spun așa nu am reușit să ne apropiem absolut deloc unul de altul.

Cred că acest personaj a făcut multe greșeli față de acest club Steaua și de jucătorii lui. E greu ca sufletesc să te apropii de o astfel de persoană. În același timp mă surprinde naivitatea Armatei care s-a băgat pe o cărare care nu a fost bună. Și acum e o cărare fără sfârșit.

În primul rând ar trebui respectate legile, dacă există. E deosebit de neplăcut și dacă ajung la București și vreau să mă duc acasă, când spun acasă mă gândesc la clubul meu care mi-a rămas în suflet, nu îl găsesc, nu știu să mă duc. Cu cine să iau contact, la ce telefon să apelez”, a declarat Laszlo Boloni la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și