Închide meniul

Ladislau Boloni, serie de coșmar pe banca lui Metz. A ajuns la 6 înfrângeri consecutive, în toate competițiile

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 14 ianuarie 2024, 23:49

Ladislau Boloni, serie de coșmar pe banca lui Metz. A ajuns la 6 înfrângeri consecutive, în toate competițiile

Ladislau Boloni are o serie de coșmar pe banca lui Metz

Ladislau Boloni, în timpul unui meci/ Profimedia

Ladislau Boloni are o serie de coșmar pe banca lui Metz. Tehnicianul român nu a reușit să obțină niciun rezultat pozitiv în ultimele 6 partide, din toate competițiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul zilei de duminică, echipa românului, Metz, a fost învinsă de cei de la Toulouse, în cadrul etapei cu numărul 18 a sezonului de Ligue 1. Partida s-a încheiat cu victoria violeților, scor 1-0.

Ladislau Boloni, serie de coșmar pe banca lui Metz. Nu a mai obținut puncte din noiembrie 2023

După acest rezultat, echipa lui Ladislau Boloni a ajuns la 5 înfrângeri consecutive în Ligue 1 și la 6 în toate competițiile. Metz a fost învinsă și în Cupa Franței, de Clermont Foot, după loviturile de departajare. Partida respectivă a fost live în AntenaPLAY.

În momentul de față, formația pregătită de fostul selecționer al echipei naționale se află pe locul al 15-lea în Ligue 1, cu 16 puncte obținute după 18 partide jucate. Se află la egalitate de puncte cu Olympique Lyon, echipă de pe locul al 16-lea, care are un sezon foarte slab în campionatul intern. De notat este faptul că locul al 16-lea duce la barajul de promovare/menținere în primul eșalon al fotbalului din Hexagon.

După partida cu Toulouse, pentru Metz urmează duelul cu Nice, din etapa cu numărul 19 a sezonului. Meciul este programat pe data de 27 ianuarie, de la ora 18:00.

Reclamă

Pus să aleagă între FCSB şi CSA Steaua, Ladislau Boloni a izbucnit

Actualul antrenor al lui Metz anunţă că nu mai ştie care este „adevărata” Steaua şi a arătat cu degetul pe toată lumea.

”(Dumneavoastră pentru care Steaua ați jucat?) În general când mi se pune această întrebare spun că nu am legătură, s-a întrerupt legătura, am intrat în tunel. Este, cum să spun, nu apreciez nici-nici. Pentru că așa cred că ministerul nu a găsit modalitatea corectă când a predat echipa pe mâinile unui personaj pe care să spun așa nu am reușit să ne apropiem absolut deloc unul de altul.

Cred că acest personaj a făcut multe greșeli față de acest club Steaua și de jucătorii lui. E greu ca sufletesc să te apropii de o astfel de persoană. În același timp mă surprinde naivitatea Armatei care s-a băgat pe o cărare care nu a fost bună. Și acum e o cărare fără sfârșit.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate arată incompetență, pur și simplu faptul că nu poți să-ți pui în plan o logică a existenței tale, cum vrei să ajungi, poți sau nu poți legal, sau ce trebuie să rezolvi. Nu fără șmecherii, drept. Ca echipa să ajungă acolo unde majoritatea suporterilor din România o visează. Acest lucru înseamnă o nepricepere. Pe undeva mă deranjează și faptul că din punct de vedere legal cei care cunosc legile nu reușesc să decidă ei că de fapt sunt două stele sau una singură și care e aia adevărată. Din punct de vedere al hârtiilor care există sau ar trebui să existe.

În primul rând ar trebui respectate legile, dacă există. E deosebit de neplăcut și dacă ajung la București și vreau să mă duc acasă, când spun acasă mă gândesc la clubul meu care mi-a rămas în suflet, nu îl găsesc, nu știu să mă duc. Cu cine să iau contact, la ce telefon să apelez”, a declarat Laszlo Boloni la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și