Închide meniul

Pus să aleagă între FCSB şi CSA Steaua, Ladislau Boloni a izbucnit. Atac atât la Gigi Becali, cât şi la şefii echipei Armatei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 noiembrie 2023, 21:16

Pus să aleagă între FCSB şi CSA Steaua, Ladislau Boloni a izbucnit. Atac atât la Gigi Becali, cât şi la şefii echipei Armatei

Pau - Nantes (19:00) şi Metz - Clermont (21:45) sunt LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Boloni, meci tare în Cupa Franţei

Ladislau Boloni, în timpul unui meci al lui Metz / Profimediaimages

Pus să aleagă între FCSB şi CSA Steaua, Ladislau Boloni a izbucnit şi a avut o reacţie fără menajamente. A lansat un atac atât la Gigi Becali, cât şi la şefii echipei Armatei. Nici măcar nu a vrut să pronunţe numele patronului liderului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boloni a fost integralist în două meciuri istorice ale roş-albaştrilor. A câştigat în tricoul Stelei atât Cupa Campionilor Europeni, cât şi Supercupa Europei. Are în palmare şi trei titluri, dar şi două Cupe ale României.

Pus să aleagă între FCSB şi CSA Steaua, Ladislau Boloni a izbucnit

Actualul antrenor al lui Metz anunţă că nu mai ştie care este „adevărata” Steaua şi a arătat cu degetul pe toată lumea.

(Dumneavoastră pentru care Steaua ați jucat?) În general când mi se pune această întrebare spun că nu am legătură, s-a întrerupt legătura, am intrat în tunel. Este, cum să spun, nu apreciez nici-nici. Pentru că așa cred că ministerul nu a găsit modalitatea corectă când a predat echipa pe mâinile unui personaj pe care să spun așa nu am reușit să ne apropiem absolut deloc unul de altul.

Cred că acest personaj a făcut multe greșeli față de acest club Steaua și de jucătorii lui. E greu ca sufletesc să te apropii de o astfel de persoană. În același timp mă surprinde naivitatea Armatei care s-a băgat pe o cărare care nu a fost bună. Și acum e o cărare fără sfârșit.

Reclamă

Din păcate arată incompetență, pur și simplu faptul că nu poți să-ți pui în plan o logică a existenței tale, cum vrei să ajungi, poți sau nu poți legal, sau ce trebuie să rezolvi. Nu fără șmecherii, drept. Ca echipa să ajungă acolo unde majoritatea suporterilor din România o visează. Acest lucru înseamnă o nepricepere. Pe undeva mă deranjează și faptul că din punct de vedere legal cei care cunosc legile nu reușesc să decidă ei că de fapt sunt două stele sau una singură și care e aia adevărată. Din punct de vedere al hârtiilor care există sau ar trebui să existe.

În primul rând ar trebui respectate legile, dacă există. E deosebit de neplăcut și dacă ajung la București și vreau să mă duc acasă, când spun acasă mă gândesc la clubul meu care mi-a rămas în suflet, nu îl găsesc, nu știu să mă duc. Cu cine să iau contact, la ce telefon să apelez„, a declarat Laszlo Boloni la fanatik.ro.

Boloni a jucat peste 400 de meciuri la AS Târgu Mureş, înainte să facă pasul la Steaua şi să scrie istorie cu gruparea din Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Oprița le spulberă fanilor lui CSA Steaua visul de a promova în Liga 1

Daniel Oprița a avut un nou discurs vehement și le spulberă fanilor lui CSA Steaua visul de a promova în Liga 1, la finalul acestui sezon. Antrenorul roș-albașitrlor i-a arătat cu degetul pe conducătorii clubului.

Oprița și-a pierdut speranța că se va putea primi dreptul de promovare. Speră doar că se va putea schimba legea care îi ține departe de prima scenă a fotbalului românesc. Au nevoie să se asocieze cu o entitate privată pentru a se putea lupta cu granzii din Liga 1.

Eu știu că, până la finalul sezonului, nu se va face nimic cu dreptul de promovare. Suntem ca și în sezoanele trecute. Dacă nu s-a făcut la început, nu poate să se mai facă ceva pe parcurs, mai ales că nu se schimbă legea, care înțeleg că ar fi singura soluție. Dar nu sunt șanse să se întâmple lucrul acesta.

Și privatul, dacă vine, nu știu dacă se poate în timpul campionatului. Dacă a început campionatul, e greu. Dacă sunt șanse, eu nu le știu”, a declarat Daniel Oprița pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și