Închide meniul
BREAKING NEWS

Le Parisien: „Kylian Mbappe a ALES-O pe Real Madrid! Cel mai mare contract”. Veste şoc în Franţa!

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 februarie 2024, 19:39

Reclamă
Le Parisien: „Kylian Mbappe a ALES-O pe Real Madrid! Cel mai mare contract. Veste şoc în Franţa!

Le Parisien a făcut marele anunţ: "Kylian Mbappe a ALES-O pe Real Madrid!". Vestea momentului vine din Franţa

Kylian Mbappe, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

Jurnaliştii francezi de la Le Parisien au făcut anunţul momentului: „Kylian Mbappe a ALES-O pe Real Madrid!”. Starul în vârstă de 25 de ani s-ar fi înţeles cu Florentino Perez şi o va părăsi pe PSG la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 180 de milioane de euro, Mbappe va ajunge gratis pe Santiago Bernabeu. Contractul său expiră pe 30 iunie. Atunci ar urma să devină noul jucător al liderului din La Liga.

Le Parisien: „Kylian Mbappe a ALES-O pe Real Madrid!”

Inevitabilul se va produce. Cea mai mare vedetă a fotbalului francez se va alătura celui mai mare club din lume în următorul sezon. În acelaşi timp, la Madrid domneşte optimismul. În culise se poartă negocieri pentru stabilirea celui mai mare contract din vestiar, pentru căpitanul Franţei.

Atacantul încearcă să îşi păstreze secretă decizia luată, gândindu-se la momentul potrivit pentru a face anunţul. Pe 14 februarie, PSG are meci acasă cu Real Sociedad, în încercarea de a se califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Nimeni nu se îndoieşte: Mbappe va da totul pentru câştiga toate trofeele posibile în acest sezon„, anunţă leparisien.fr.

Reclamă

Ştirea care a făcut imediat înconjurul lumii a fost preluată şi de spaniolii de la Marca.

View this post on Instagram


A post shared by MARCA (@marca)

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe este din 2018 la PSG. Nasser Al-Khelaifi l-a cumpărat atunci de la AS Monaco pentru 180 de milioane de euro. Şeicul campioanei din Ligue 1 riscă să îl piardă gratis acum pe MVP-ul echipei.

În acest sezon, Mbappe a jucat în 28 de meciuri în toate competiţiile. Are cifre fabuloase: 29 de goluri şi 7 pase decisive.

Postarea prin care Real Madrid şi-a pus fanii pe jar: „Vine Mbappe?”. Anunţul făcut de Marca

Postarea prin care Real Madrid şi-a pus fanii pe jar a devenit imediat virală. Echipa de pe Santiago Beranbeu a postat pe social media un videoclip de 20 de secunde în care apare un laptop şi data de 2 februarie 2024.

Madrilenii urmează să facă un anunţ oficial în cursul zilei de mâine, iar cei mai mulţi fani şi-au făcut speranţe că este vorba de anunţul sosirii pe Santiago Bernabeu a lui Kylian Mbappe.

Spaniolii de la marca.com au dezamorsat însă „bomba”. Potrivit jurnaliştilor spanioli, anunţul celor de la Real Madrid este legat de un nou sponsor al formaţiei de pe Santiago Bernabeu. Real Madrid a bătut palma cu compania HP, urmând ca sigla acestora să apară pe mânecile tricourilor purtate de jucătorii lui Carlo Ancelotti.

Potrivit sursei menţionate mai sus, parteneriatul este în valoare de un milion de euro. Tricoul lui Real Madrid rămâne cel mai scump din fotbal. Madrilenii mai primesc încă 120 de milioane de la Adidas, sponsorul tehnic, la care se adaugă cele 70 de milioane de euro de la Fly Emirates, sponsorul principal.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și