Închide meniul

Leonardo nu mai are răbdare cu Kylian Mbappe: „A venit momentul să plece de la PSG. Nu este un lider!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2023, 10:48

Reclamă
Leonardo nu mai are răbdare cu Kylian Mbappe: „A venit momentul să plece de la PSG. Nu este un lider!

Leonardo nu mai are răbdare cu Kylian Mbappe

Kylian Mbappe şi Leonardo, la o gală / Profimediaimages

Leonardo, fostul director sportiv al lui PSG, nu mai are răbdare cu Kylian Mbappe. Brazilianul anunţă că starul în vârstă de 24 de ani ar trebui să plece încă din această vară de la campioana din Ligue 1. Acesta a avut o reacţie categorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul oficial al clubului parizian este sigur că PSG ar putea câştiga UEFA Champions League chiar şi fără Mbappe sau Messi. Cotat la 180 de milioane de euro, Kylian Mbappe a intrat în ultimul an de contract şi nu îşi doreşte să îşi prelungească înţelegerea cu gruparea de pe Parc des Princes.

Leonardo nu mai are răbdare cu Kylian Mbappe. Îl vrea plecat de la PSG

Leonardo l-a avertizat pe şeicul Nasser Al-Khelaifi că nu are rost să mai insiste pentru rămânerea lui Mbappe.

Pentru binele lui PSG, cred că a venit momentul ca Mbappe să plece. În ultimii doi ani, Mbappe a arătat că încă nu este un jucător capabil să ghideze o echipă. Este un mare jucător și un mare marcator, dar nu un lider. Este greu să construiești o echipă în jurul lui.

Clubul a existat înainte de a veni el și va exista şi când va pleca. El este la Paris de șase ani, perioadă în care cinci cluburi diferite au câștigat Champions League… și niciunul nu l-a avut Mbappe. Asta înseamnă că este absolut posibil să fii campion şi fără el„, a declarat Leonardo pentru L’Equipe, potrivit marca.com.

Reclamă

Real Madrid l-a ratat în vara anului trecut pe Kylian Mbappe, dar ar putea să îl transfere acum. Florentino Perez încearcă să îl aducă pe starul francez şi i-a oferit un salariu cu 10 milioane de euro mai mic decât cel pe care Mbappe îl primeşte la FCSB. Totuşi, este gata să îi dea 100 de milioane de euro la semnătură. PSG ar cere 200 de milioane de euro pentru Mbappe, plus 50 de milioane de euro sub formă de bonusuri.

Totuşi, Kylian Mbappe nu se grăbeşte să semneze cu Real Madrid. Ar trebui să primească 40 de milioane de euro – prima parte a primei de fidelitate – înainte de sfârşitul lunii iulie. Practic, atacantul francez va primi această sumă dacă va fi încă parizian după această dată, scrie RMC.

Kylian Mbappe, convins că PSG nu îl ajută să câştige Balonul de Aur

Mbappe a fost golgheterul ultimei ediţii din Ligue 1, cu 29 de goluri. A ajuns la 164 de goluri şi 67 de pase decisive în cele 217 partide din campionatul Franţei.

Reclamă 4 / 0/3

Care sunt motivele din cauza cărora cred că este ultimul meu în Ligue 1? Este foarte simplu… eu când joc, vreau să câştig. Nu contează cu cine joc, în tricoul cărei echipe, nu contează unde. Nu mă mulţumesc niciodată. Eu merg în vacanţă, mă resetez, în recuperez energia şi revin cu foamea pe care o ştie toată lumea.

Sunt întotdeauna nemulţumit, nu sunt niciodată impresionat de ceea ce fac. Îmi spun mereu că o pot face din nou şi chiar mai bine. Am această foame de victorii, nu vreau să fiu într-o echipă doar pentru a participa. De aceea, uneori oamenii cred că sunt arogant. Nu mi-e frică de eşec, face parte din cariera unui fotbalist. Dar am convingerea profundă că m-am născut pentru a câştiga şi vreau să o arăt tuturor.

În Franţa oamenii m-au văzut crescând, văd asta tot timpul, la fiecare meci cu PSG sau de la echipa naţională. Şi am marcat ani la rând multe goluri. Deci, pentru aceştia, totul devine normal. Nu m-am plâns niciodată că îmi consideră banale performanţele.

Sunt tânăr şi am avut norocul de observa din exterior, înainte de a fi fotbalist. Şi eu am considerat că este banal ceea ce a făcut Messi, ceea ce a făcut Cristiano Ronaldo şi alţi mari jucători. Cred că nu mă ajută prea mult să joc pentru PSG, pentru că este o echipă care divizează„, a declarat Kylian Mbappe pentru L’Equipe, citat de marca.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și