Închide meniul

L’Equipe: Negocierile dintre Lionel Messi şi PSG au „îngheţat”! Clubul care l-ar putea transfera gratis pe starul argentinian

Viviana Moraru Publicat: 15 februarie 2023, 22:22

Reclamă
LEquipe: Negocierile dintre Lionel Messi şi PSG au „îngheţat! Clubul care l-ar putea transfera gratis pe starul argentinian

L'Equipe: Negocierile dintre Lionel Messi şi PSG au "îngheţat"

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru PSG/ Profimedia

L’Equipe anunţă ca negocierile dintre Lionel Messi şi PSG au „îngheţat”, iar de această situaţie ar putea profita un alt club. Inter Miami, echipa patronată de David Beckham, a „intrat pe fir” pentru un posibil transfer al starului argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a intrat în ultimele şase luni de contract la PSG. Oficialii campioanei Franţei vor ca argentinianul să-şi prelungească înţelegerea pe Parc de Princes, însă nu s-a ajuns la un acord până în acest moment.

L’Equipe: Negocierile dintre Lionel Messi şi PSG au „îngheţat”

Cotidianul L’Equipe anunţă că a avut loc o întâlnire între tatăl lui Lionel Messi şi oficialii lui PSG, pentru o eventuală prelungire a contractului starului sud-american. Cele două părţi nu au ajuns la o înţelegere pentru moment, iar negocierile se pare că au stagnat.

„Lionel Messi, din ce în ce mai puțin tentat să semneze prelungirea cu PSG”, este titlul care deschide articolul din presa franceză, titlu care sugerează o posibilă plecare a starului sud-american din capitala Franţei.

Aceeaşi sursă citată mai sus anunţă că Inter Miami insistă pentru transferul lui Lionel Messi în MLS. Clubul lui David Beckham l-a dorit şi în trecut pe starul argentinian, însă negocierile nu s-au concretizat. În această perioadă, se pare că Messi ar fi tentat să se mute definitiv alături de familie în Statele Unite ale Americii, iar un transfer în MLS nu pare a fi imposibil de realizat.

Reclamă
Reclamă

Încă de la finalul Campionatului Mondial, oficialii clubului francez şi-au manifestat dorinţa ca Lionel Messi să continue la Paris. Argentinianul evoluează pe Parc de Princes din 2021, când a plecat de la Barcelona.

Totodată, jurnaliştii francezi mai notează faptul că va avea loc o altă întâlnire între cele două părţi şi în zilele următoare, pentru a se discuta prelungirea contractului lui Lionel Messi.

În acest sezon, Lionel Messi a bifat 26 de partide pentru PSG, în toate competiţiile. Campionul mondial a reuşit să marcheze 15 goluri şi să ofere 14 pase decisive.

Reclamă

Anunţul oficialilor de la PSG, despre prelungirea contractului lui Lionel Messi: „Nu pot să ascund asta!”

Oficialii de la PSG au făcut un anunţ de ultimă oră cu privire la prelungirea contractului lui Lionel Messi, şi totodată au vorbit şi despre situaţia lui Neymar. Luis Campos susţine, directorul sportiv al clubului de pe Parc de Princes, susţine că se fac eforturi pentru ca starul argentinian să rămână la Paris.

Luis Campos şi-a manifestat dorinţa ca Lionel Messi să rămână la PSG. Directorul sportiv al clubului parizian susţine că echipa poartă negocieri cu starul argentinian, ajuns la 35 de ani.

Totodată, oficialul portughez a lăsat de înţeles că Messi încă nu a luat o decizie cu privire la viitorul său.

„Suntem în discuţii. Nu pot să ascund asta, mi-ar plăcea să îl am în acest proiect, să poată continua alături de noi.

Aş fi încântat să continue, dar discutăm în acest moment pentru a încerca să ajungem la capăt, pentru a continua să-l avem pe Leo Messi alături de noi”, a declarat Luis Campos, într-un interviu pentru TF1.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și