Închide meniul

Neymar a anunţat că revine la Santos! „Mă voi întoarce. E clubul care mi-a dat totul”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 aprilie 2023, 8:52

Neymar a anunţat că revine la Santos! „Mă voi întoarce. E clubul care mi-a dat totul

Neymar a anunţat că revine la Santos

Neymar, în tricoul lui PSG / Profimedia Images

Neymar a anunţat că revine la Santos după ce îşi va termina cariera din Europa. Starul de 31 de ani are contract cu PSG până în vara lui 2025 şi ar putea semna atunci cu Santos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până atunci, Neymar a fost prezent la meciul din Copa Sudamericana dintre Santos şi Audax Italiano şi le-a promis fanilor că va juca din nou pentru echipa de la care pleca la Barcelona, cu zece ani în urmă, pentru aproape 90 de milioane de euro.

Neymar a anunţat că revine la Santos

„Voi reveni la un moment dat, voi reveni curând. E bine să revin acasă. Mă simt ca acasă aici şi mă bucur că am revenit după 10 ani. Din păcate, a fost o remiză, mi-aş fi dorit o victorie. Am venit să o susţin pe Santos şi am primit afecţiunea fanilor.

Este clubul care mi-a dat totul şi care a deschis uşi pentru mine şi familia mea. Aşa am ajuns să am o deschidere către lumea întreagă. Sunt foarte fericit să fiu aici. Dacă visez să port din nou tricoul lui Santos, îţi poţi imagina cât de mult visează ei (n.r. – fanii lui Santos)”, a spus Neymar, citat de ge.globo.com.

Chiar dacă nu are parte de un sezon fericit, având probleme cu accidentările, Neymar a marcat 18 goluri şi şi-a trecut în cont 17 pase decisive, în cele 29 de meciuri disputate în toate competiţiile pentru PSG. Chiar şi aşa, e posibil ca sud-americanul să plece de la campioana din Hexagon mai devreme de momentul expirării contractului.

Reclamă

Iubita lui Neymar este însărcinată

Pe de altă parte, lucrurile din viaţa personală merg perfect pentru Neymar, care a anunţat zilele trecute că iubita sa este însărcinată. Starul lui PSG a făcut anunţul oficial printr-un mesaj emoţionant postat pe reţelele sociale. Acesta apare alături de Bruna Biancardi, cea care va da naştere celui de-al doilea copil al atacantului brazilian.

Neymar se despărţise de cunoscutul model în 2021. Şi-au reluat relaţia la finalul anului trecut şi acum sunt pregătiţi să devină părinţi.

„Visăm la tine şi îţi planificăm sosirea. Ştim că ești aici ca să ne desăvârșești dragostea şi pentru a ne face zilele mult mai fericite. Vei ajunge într-o familie frumoasă, cu un frate, bunici şi mătuşi care deja te iubesc atât de mult. Hai, fiule/fiica noastră, te aşteptăm cu drag„, au scris Neymar şi Bruna pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar a postat şi mai multe imagini în care apare alături de iubita lui, cea care este deja însărcinată în mai multe luni. Starul de 31 de ani al lui PSG încă se recuperează după o accidentare gravă pe care a suferit-o. Nu va mai putea juca în acest sezon în care parizienii mai sunt în cursă numai pentru câştigarea titlului din Ligue 1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și