Închide meniul

Lionel Messi a decis unde va juca din sezonul următor! PSG e istorie! Cu cine va semna starul argentinian

Bogdan Stănescu Publicat: 4 mai 2023, 12:44

Reclamă
Lionel Messi a decis unde va juca din sezonul următor! PSG e istorie! Cu cine va semna starul argentinian

Lionel Messi a decis unde va juca din sezonul următor

Lionel Messi în timpul unui meci din Ligue 1 / Profimedia Images

Lionel Messi a decis unde va juca din sezonul următor! Dorit de FC Barcelona şi Al-Hilal, starul argentinian şi-a decis viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit forbes.com, care citează radioul spaniol Onda Cero, Lionel Messi a decis să semneze pentru un an cu FC Barcelona. După acest sezon, Messi va merge la Al-Hilal.

Lionel Messi a decis unde va juca din sezonul următor!

Formaţia arabă l-a tentat pe Messi cu un salariu uriaş. Argentinianul îşi doreşte să mai joace un sezon în tricoul echipei pentru care a făcut istorie, după care va merge în Arabia Saudită.

Lionel Messi va împuşca, astfel, doi iepuri dintr-o lovitură. Se va întoarce la FC Barcelona, unde îşi dorea să mai evolueze, şi îşi va asigura şi un salariu uriaş înainte de retragere.

Presa nota că soţia lui Lionel Messi, Antonella Rocuzzo, îşi dorea ca starul argentinian să se întoarcă la Barcelona.

Reclamă

Messi şi familia lui consideră oraşul Barcelona ca fiind „acasă”.

Lionel Messi, ofertă de 400 de milioane de euro pe an de la Al-Hilal

Lionel Messi a primit o nouă ofertă de 400 de milioane de euro pe an de la Al-Hilal. Starul argentinian e suspendat două săptămâni de PSG. Ultrașii parizieni l-au înjurat copios pe Messi, iar el a decis să plece de la PSG.

Al-Hilal a vrut să profite de situaţia lui Messi şi să îl convingă pe acesta să semneze cu ei.

Reclamă 4 / 0/3

Messi e tentat de salariul uriaş oferit de clubul din Arabia Saudită, dar mai vrea să facă o „oprire” pentru un sezon la FC Barcelona, înainte de a merge în Arabia Saudită.

Campionul mondial argentinian a fost suspendat marţi de actualul său club, Paris Saint-Germain, pentru două săptămâni. Messi a mers în Arabia Saudită fără permisiunea grupării. Argentinianul acceptase anterior un acord de principiu pentru a rămâne la PSG, dar, în urma acţiunii disciplinare, nu-şi va prelungi contractul.

Pep Guardiola a răspuns fără să stea pe gânduri când a fost întrebat cine e mai bun dintre Messi şi Haaland

Pep Guardiola a răspuns fără să stea pe gânduri când a fost întrebat cine e mai bun dintre Messi şi Haaland. Antrenorul de la City a spus că Messi este cel mai bun jucător pe care l-a antrenat vreodată.

Messi sau Haaland? Nu poți să compari niciun jucător cu Messi. Leo este jucătorul complet, cel mai bun pe care l-am văzut vreodată. Viziune, pase, competitivitate, multe lucruri…să sperăm că Haaland se va apropia de Leo, ar fi minunat pentru noi”, a spus Pep Guardiola, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Arabia Saudită, investiții uriașe

Al-Hilal dorea să echilibreze duelul cu Al-Nassr la nivel de vedete, după venirea lui Cristiano Ronaldo. Clubul saudit a pus din nou pe masă, după o lună, 400 de milioane de euro, potrivit The Telegraph.

Fondul suveran de investiţii saudit a luat în calcul, de asemenea, adăugarea unei curse de Formula 1 la investiţiile sale în sport, au declarat în ianuarie pentru Bloomberg News persoane familiare cu acest subiect.

Investiţiile PIF în sport şi în jocurile de noroc competitive – şi demersurile de a aduce evenimente sportive majore în regat – sunt parţial o încercare de a stimula puterea de influenţă saudită, în timp ce criticii spun că astfel de tranzacţii sunt „sportswashing”, adică o încercare de a îmbunătăţi imaginea naţiunii şi de a distrage atenţia de încălcări ale drepturilor omului.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și