Închide meniul

Lionel Messi, aspru criticat de Rivaldo: „E lipsit de respect față de clubul lui!” Mesajul categoric transmis de legenda Braziliei

Viviana Moraru Publicat: 5 mai 2023, 12:45

Reclamă
Lionel Messi, aspru criticat de Rivaldo: E lipsit de respect față de clubul lui!” Mesajul categoric transmis de legenda Braziliei

Lionel Messi, aspru criticat de Rivaldo

Lionel Messi, în tricoul lui PSG / Profimediaimages

Lionel Messi a fost aspru criticat de Rivaldo. Fostul fotbalist consideră că argentinianul a avut o atitudine lipsită de respect față de oficialii de la PSG, atunci când a ales să meargă în Arabia Saudită, fără permisiunea lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi se pare că va pleca de la PSG la sfârșitul sezonului. Starul argentinian este suspendat, în acest moment, pentru două săptămâni, după ce a făcut o vizită în Arabia Saudită, fără permisiunea oficialilor francezi.

Lionel Messi, aspru criticat de Rivaldo

Rivaldo este de părere că Lionel Messi ar fi putut acționa diferit, atunci când a luat decizia de a merge în Arabia Saudită. Brazilianul este de părere că Messi a fost lipsit de respect față de francezi, și a ales să plece fără să se gândească la consecințe.

M-a întristat puțin să îl văd pe Lionel Messi având această atitudine, lipsită de respect față de actualul său club. Este ceva neobișnuit în cariera sa, una curată în cee ce privește disciplina.

Cu siguranță ar fi putut să procedeze diferit. Avea alte variante: să vorbească cu clubul, să îi aștepte pe liderii din Arabia Saudită să vină la Paris sau să aștepte ca sezonul să se încheie. Ar fi putut să ajungă la o înțelegere cu PSG fără să cauzeze o problemă internă”, a declarat Rivaldo, pentru as.com.

Reclamă

Lionel Messi a lipsit de la un antrenament al celor de la PSG, el aflându-se în Arabia Saudită, în cadrul unui eveniment de tip comercial. Imediat după ce a revenit la Paris, starul argentinian a fost suspendat pentru două săptămâni de către oficialii clubului d epe Parc de Princes, ca urmare a vizitei sale în țara saudită.

Lionel Messi a decis unde va juca din sezonul următor! PSG e istorie

Lionel Messi a decis unde va juca din sezonul următor! Dorit de FC Barcelona şi Al-Hilal, starul argentinian şi-a decis viitorul.

Potrivit forbes.com, care citează radioul spaniol Onda Cero, Lionel Messi a decis să semneze pentru un an cu FC Barcelona. După acest sezon, Messi va merge la Al-Hilal.

Reclamă 4 / 0/3

Formaţia arabă l-a tentat pe Messi cu un salariu uriaş. Argentinianul îşi doreşte să mai joace un sezon în tricoul echipei pentru care a făcut istorie, după care va merge în Arabia Saudită.

Lista posibililor înlocuitori ai lui Lionel Messi la PSG

S-a aflat cine se află pe lista posibililor înlocuitori ai lui Lionel Messi la PSG. Starul argentinian i-a anunţat deja pe oficialii de pe Parc de Princes că nu îşi va prelungi contractul, astfel că se caută un jucător care poate să acopere lipsa sud-americanului în sezonul viitor.

Primul pe lista celor de la PSG este Victor Osimhen, anunţă mundodeportivo.com. Atacantul de la Napoli traversează un sezon de vis, fiind golgheterul echipei care este la un pas să devină campioana Italiei.

Totodată, un alt posibil înlocuitor al lui Lionel Messi la PSG ar putea fi Randal Kolo Muani. Internaţionalul francez de la Frankfurt a impresionat în acest sezon, cu cele 21 de goluri marcate, şi încă 15 assist-uri acordate, în cele 41 de meciuri în care a jucat.

Pe de altă parte, al treilea nume aflat pe lista francezilor de la PSG este Rafael Leao. Atacantul este unul dintre cei mai buni jucători de la AC Milan, traversând un sezon extrem de bun, motiv pentru care a intrat în atenţia parizienilor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și