Închide meniul

Lista posibililor înlocuitori ai lui Lionel Messi la PSG! Ce staruri vor să transfere francezii

Viviana Moraru Publicat: 4 mai 2023, 18:50

Reclamă
Lista posibililor înlocuitori ai lui Lionel Messi la PSG! Ce staruri vor să transfere francezii

Lista posibililor înlocuitori ai lui Lionel Messi de la PSG

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

S-a aflat cine se află pe lista posibililor înlocuitori ai lui Lionel Messi la PSG. Starul argentinian i-a anunţat deja pe oficialii de pe Parc de Princes că nu îşi va prelungi contractul, astfel că se caută un jucător care poate să acopere lipsa sud-americanului în sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trei staruri sunt pe lista celor de la PSG, pentru a face echipă cu Kylian Mbappe în atacul francezilor sezonul viitor.

Lista posibililor înlocuitori ai lui Lionel Messi de la PSG

Primul pe lista celor de la PSG este Victor Osimhen, anunţă mundodeportivo.com. Atacantul de la Napoli traversează un sezon de vis, fiind golgheterul echipei care este la un pas să devină campioana Italiei.

Se pare că oficialii trupei lui Luciano Spalletti i-au stabilit şi preţul lui Victor Osimhen. 150 de milioane de euro trebuie să plătească oficialii de la PSG celor de la Napoli, dacă vor să-l transfere pe atacantul nigerian de 24 de ani.

Totodată, un alt posibil înlocuitor al lui Lionel Messi la PSG ar putea fi Randal Kolo Muani. Internaţionalul francez de la Frankfurt a impresionat în acest sezon, cu cele 21 de goluri marcate, şi încă 15 assist-uri acordate, în cele 41 de meciuri în care a jucat.

Reclamă

PSG va avea concurenţă serioasă dacă va vrea să-l transfere pe Kolo Muani, deoarece şi Real Madrid este interesată de serviciile acestuia, anunţă aceeaşi sursă citată mai sus.

Pe de altă parte, al treilea nume aflat pe lista francezilor de la PSG este Rafael Leao. Atacantul este unul dintre cei mai buni jucători de la AC Milan, traversând un sezon extrem de bun, motiv pentru care a intrat în atenţia parizienilor.

Lionel Messi a decis unde va juca din sezonul următor! PSG e istorie

Lionel Messi a decis unde va juca din sezonul următor! Dorit de FC Barcelona şi Al-Hilal, starul argentinian şi-a decis viitorul.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit forbes.com, care citează radioul spaniol Onda Cero, Lionel Messi a decis să semneze pentru un an cu FC Barcelona. După acest sezon, Messi va merge la Al-Hilal.

Formaţia arabă l-a tentat pe Messi cu un salariu uriaş. Argentinianul îşi doreşte să mai joace un sezon în tricoul echipei pentru care a făcut istorie, după care va merge în Arabia Saudită.

Lionel Messi va împuşca, astfel, doi iepuri dintr-o lovitură. Se va întoarce la FC Barcelona, unde îşi dorea să mai evolueze, şi îşi va asigura şi un salariu uriaş înainte de retragere.

Presa nota că soţia lui Lionel Messi, Antonella Rocuzzo, îşi dorea ca starul argentinian să se întoarcă la Barcelona.

Suporterii PSG-ului s-au strâns în fața sediului clubului și l-au înjurat pe Lionel Messi

Suporterii PSG-ului s-au strâns în fața sediului clubului și l-au înjurat pe Lionel Messi! Starul argentinian a fost suspendat pentru două săptămâni de PSG, după ce a făcut o vizită în Arabia Saudită, deși clubul nu i-a dat permisiunea.

Miercuri, ultrașii campioanei Franței s-au adunat în fața sediului clubului, unde au protestat, fiind nemulțumiți de situația în care se află echipa.

„Ne-am săturat de mercenari! Messi trebuie dat afară! Trebuie să fie dat afară Nasser (n.r. Al-Khelaifi, preşedintele clubului)”, „Conducerea, demisia!” sau chiar „Paris suntem noi”, au scandat suporterii.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și