Închide meniul

Lionel Messi, criticat de o legendă a fotbalului: „E mizerabil să te duci în Arabia Saudită pentru bani”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 mai 2023, 19:36

Reclamă
Lionel Messi, criticat de o legendă a fotbalului: E mizerabil să te duci în Arabia Saudită pentru bani”

Reacţia lui Xavi, după ce PSG a anunţat plecarea lui Lionel Messi

Lionel Messi în tricoul lui PSG / Profimedia Images

Lionel Messi este criticat de o legendă a fotbalului. Marco van Basten, deţinător a trei Baloane de Aur, a transmis un mesaj vehement.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marco van Basten consideră că Lionel Messi nu ar trebui să meargă în Arabia Saudită pentru bani.

Lionel Messi, criticat de o legendă a fotbalului

Nu înțeleg de ce să te duci să joci în Arabia Saudită. Este mizerabil să alegi Al-Hilal pentru bani, după ce deja ai câștigat atâția bani în carieră. Ce-ți mai trebuie? Messi trebuie să facă ceea ce îi place cel mai mult, să joace fotbal de plăcere, ar trebui să fie propriul său șef”, a declarat Marco van Basten pentru Ziggo Sport, potrivit goal.com.

Al-Hilal i-a pregătit lui Lionel Messi un contract pe doi ani. Salariul argentinianului ar fi de 400 de milioane de euro pe sezon, de departe cel mai mare al unui fotbalist din istorie.

Tatăl lui Lionel Messi a reacţionat vehement după ce s-a spus că fiul său s-a înţeles cu Al Hilal: „Adevărul este doar unul!”

Tatăl lui Lionel Messi a reacţionat vehement după ce s-a spus că fiul său s-a înţeles cu Al Hilal. Anunţul că starul argentinian şi-a dat acordul să joace la Al Hilal a fost făcut de o sursă saudită.

Reclamă

Jorge Messi a emis un comunicat de presă prin care a negat cu vehemenţă faptul că fiul său şi-a dat acordul pentru a juca la Al Hilal. Acesta a precizat că Messi va lua o decizie cu privire la viitorul său la finalul sezonului.

Nu s-a stabilit nimic cu niciun club pentru anul următor. Decizia nu va fi luată înainte ca Lionel să încheie sezonul cu PSG.

Când se va încheia sezon, vom analiza și vom vedea, abia atunci vom lua o decizie.

Reclamă 4 / 0/3

Întotdeauna sunt zvonuri și mulți se folosesc de numele lui Lionel pentru a obține notorietate, dar adevărul este doar unul și vă putem asigura că nu există niciun acord cu vreo echipă, nici verbal, nici semnat, și nici nu va exista până la finalul sezonului”, a spus Jorge Messi într-un comunicat oficial.

Ce contract i-ar fi propus Al Hilal lui Lionel Messi

Lionel Messi ar fi primit o ofertă formală de a semna pentru clubul saudit de fotbal Al-Hilal, a afirmat pentru Reuters, joi, o sursă apropiată de căpitanul naţionalei Argentinei, campioana mondială.

Oferta din partea clubului saudit este singura primită de Messi până acum, preciza sursa, iar presa argentiniană scrie că valoarea contractului ar fi de circa 400 de milioane de dolari pe an.

Dar Al-Hilal nu a răspuns la cererea de a comenta acest lucru.

Pe de altă parte, presa a relatat în ultima vreme că Messi (35 ani) s-ar putea întoarce la clubul la care şi-a desfăşurat cea mai mare parte a carierei, Barcelona, o altă posibilă destinaţie fiind Major League Soccer, mai precis clubul Inter Miami, deţinut de fostul internaţional englez David Beckham.

Lionel Messi a fost suspendat şase zile de clubul Paris Saint-Germain după ce nu s-a prezentat la antrenamente, plecând în Arabia Saudită, pentru o acţiune de promovare turistică a acestei ţări.

Rivalul lui Messi, portughezul Cristiano Ronaldo a semnat în decembrie pentru clubul saudit Al-Nassr, contractul aducându-i circa 220 de milioane de dolari pe an.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și