Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, „dublă” de senzaţie în Montpellier – PSG 0-4. Kylian Mbappe i-a pasat de fiecare dată

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2022, 0:38

Lionel Messi, „dublă de senzaţie în Montpellier – PSG 0-4. Kylian Mbappe i-a pasat de fiecare dată

Lionel Messi, Argentina

Profimedia

Lionel Messi, „dublă” de senzaţie în Montpellier – PSG 0-4. Starul argentinian a reuşit acest lucru cu ajutorul lui Kylian Mbappe. Pentru Lionel Messi, acest a fost golul cu numărul 10 pentru campioana Franţei, în toate competiţiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a deschis scorul în minutul 6, din pasa lui Kylian Mbappe.

Video AICI cu primul gol marcat de Messi

Lionel Messi, „dublă” de senzaţie în Montpellier – PSG 0-4

Acelaşi Kylian Mbappe i-a pasat lui Messi şi la al doilea gol. Starul argentinian a driblat şi portarul şi a marcat.

Video AICI cu al doilea gol al lui Messi

Reclamă

Montpellier – PSG 0-4 | Kylian Mbappe a marcat şi el

Lionel Messi a deschis doar balul în partida cu Montpellier. Campioana Franţei s-a impus cu 4-0. Di Maria şi Kylian Mbappe au marcat şi ei.

Vizita lui Mbappe la Madrid, motiv de îngrijorare pentru PSG

PSG i-a dat câteva zile libere lui Mbappe înaintea partidei cu Montpellier, iar acesta a profitat şi a mers la Madrid însoțit de Achraf Hakimi, dar și de alte trei persoane. Momentan nu se ştie motivul exact pentru care Mbappe a facut ”deplasarea” în capitala Spaniei dar, potrivit Mundo Deportivo, acesta ar avea o problemă de rezolvat.

Au fost zvonuri că atacantul parizienilor urma să discute cu oficialii de la Madrid despre problema distribuirii banilor obținuți din contractele de imagine. Madrilenii şi-au dorit ca Mbappe să cedeze jumătate din suma clubului, în timp ce fotbalistul își dorea să păstreze suma integrală.

Reclamă 4 / 0/3

Gruparea de pe Bernabeu îi oferea lui Mbappe un bonus de 100 de milioane de euro la semnătură. Pe lângă acești bani, Mbappe putea fi remunerat la Real Madrid cu un salariu de 50 de milioane de euro brut pe sezon. El ar urma să semneze cu Real Madrid un contract valabil pentru cinci sezoane.

În prezent, atacantul de la Paris Saint-Germain este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. Kylian Mbappe are 43 de meciuri jucate pentru PSG, perioadă în care şi-a trecut în cont 35 de goluri și 23 de pase decisive.

Recomandări
  • Lionel Messi, „dublă” de senzaţie
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și