Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, golul sezonului în PSG – Troyes. Cifre fabuloase atinse de starul argentinian, într-un meci în care au marcat şi Neymar şi Kylian Mbappe

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 octombrie 2022, 20:09

Lionel Messi, golul sezonului în PSG – Troyes. Cifre fabuloase atinse de starul argentinian, într-un meci în care au marcat şi Neymar şi Kylian Mbappe

Lionel Messi, golul sezonului în PSG - Troyes

Lionel Messi, după golul marcat în PSG - Troyes/ Profimedia

Lionel Messi a reuşit golul sezonului, în PSG – Troyes. Starul argentinian a atins cifre fabuloase, într-un meci în care Neymar şi Kilyan Mbappe şi-au trecut numele pe lista marcatorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a marcat golul de 2-2, în minutul 55 al confruntării cu Troyes. Argentinianul a oferit şi un assist, pentru reuşita lui Neymar, opt minute mai târziu. Kylian Mbappe a marcat din penalty, în victoria spectaculoasă obţinută de parizieni, scor 4-3.

Lionel Messi, golul sezonului în PSG – Troyes

Lionel Messi a marcat spectaculos, de la o distanţă de peste 30 de metri. Portarul de la Troyes nu a avut nicio şansă în faţa reuşitei de generic a argentinianului. Ulterior, mijlocaşul i-a pasat decisiv lui Neymar, pentru golul acestuia din minutul 63.

Vezi AICI video cu golul marcat de Lionel Messi.

Lionel Messi a ajuns la cifre fantastice, graţie reuşitei din ultima partidă de Ligue 1. În cinci meciuri în care evoluat în luna octombrie, starul de la PSG a marcat cinci goluri şi a oferit cinci assist-uri.

Reclamă

Totodată, pe parcursul întregului sezon, Lionel Messi a marcat 16 goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 13, în 19 partide în care a evoluat, în toate competiţiile.

Un alt record bifat de Lionel Messi este reprezentat de faptul că este al cincilea sezon consecutiv când argentinianul oferă cel puţin 25 de assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

PSG este lider detaşat în Ligue 1. Campiona Franţei a ajuns la trei victorii consecutive, iar graţie succesului cu Troyes a acumulat 35 de puncte, cu 5 mai multe decât ocupanta locului secund, Lens.

Lionel Messi, cifre colosale în acest sezon după dubla cu Maccabi Haifa

Lionel Messi, cifre colosale în acest sezon după dubla cu Maccabi Haifa. Starurile de la PSG au făcut show total în prima repriză cu Maccabi Haifa. Mbappe şi Neymar au marcat şi ei.

Lionel Messi începe să redevină extraterestru, ca pe vremea când juca la Barcelona. Starulargentinian are un sezon fabulos la PSG.

Lionel Messi a devenit singurul jucător din cele mai puternice campionate din Europa care are a reuşit să dea peste 10 goluri, dar şi peste 10 pase decisive. Messi a ajuns la această performanţă la meciul 50 pentru PSG.

De asemenea, Lionel Messi a depăşit un record al lui Cristiano Ronaldo. A devenit jucătorul cu cele mai multe goluri marcate din afara careului: 23. Messi a marcat al doilea gol cu Maccabi Haifa cu un şut superb de la marginea careului.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și