Închide meniul

Lionel Messi, în stare de şoc după transferul la PSG: „Nu mă aşteptam să plec de la Barcelona!” + Pe cine mizează în lupta pentru Balonul de Aur

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 mai 2022, 18:36

Lionel Messi, în stare de şoc după transferul la PSG: „Nu mă aşteptam să plec de la Barcelona! + Pe cine mizează în lupta pentru Balonul de Aur

Lionel Messi, șocat la Paris

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

Lionel Messi a fost în stare de şoc după transferul la PSG. Superstarul argentinian a ajuns la Paris după ce întreaga carieră a evoluat în tricoul lui FC Barcelona. Prestaţiile sale în capitala Franţei nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, motiv pentru care marele fotbalist le-a făcut o promisiune fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi s-a despărțit de Barcelona în vara anului trecut, după 18 ani petrecuți pe Camp Nou, la academie și echipa mare. Ulterior, starul argentinian a semnat cu PSG, unde nu s-a acomodat așa cum s-ar fi așteptat fanii săi.

Lionel Messi, în stare de şoc după transferul la PSG

Cotat la 50 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Lionel Messi a marcat doar 11 goluri pentru PSG în toate competițiile, în acest sezon. Argentinianul a încheiat Ligue 1 însă cu capul sus, cu o „dublă” împotriva lui Montpellier. Totuşi, prestaţiile sale i-au adus mulţi critici în Franţa.

„În următorul sezon va fi mai bine pentru mine la PSG. Sunt sigur. Nu a fost uşor după vara nebună. A fost greu să plec. Nu mă aşteptam să părăsesc Barcelona, a fost un şoc”, a declarat Lionel Messi, potrivit tycsports.com.

În 2021, Lionel Messi a câştigat ultimul Balon de Aur, al şaptelea din carieră. Acum, internaţionalul argentinian mizează pe Karim Benzema, proaspăt câştigător al UEFA Champions League. Francezul a câştigat şi La Liga cu Real Madrid, fiind golgheter în ambele competiţii.

Reclamă

„Nu cred că există dubii. Este foarte clar că Benzema a avut un an spectaculos și a fost esențial în Liga Campionilor, mai ales în fazele eliminatorii. Cred că anul ăsta nu există dubii”, a mai spus superstarul argentinian, potrivit sursei citate.

Lionel Messi poate fi jucător și patron la Inter Miami

Lionel Messi poate fi jucător și patron la Inter Miami. Americanii anunță că aventura superstarului argentinian la PSG se apropie de final, iar clubul lui David Beckham şi-ar putea asigura serviciile ”Balonului de Aur”.

Anunțul a fost făcut de americanii de la DirecTV. Lionel Messi se află sub contract cu PSG, însă sezonul său nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Astfel, marele fotbalist vrea o nouă provocare.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de a îmbrăca tricoul negru-roz al actualei ocupante a locului 13 din Conferinţa de Est a MLS, argentinianul ar fi în proces de cumpărare a 35% din acţiunile clubului.

Potrivit jurnalistului Alex Candal, contractul este deja întocmit şi ar putea fi semnat oficial în august.

Jorge Messi vrea ca fiul său să revină la Barcelona

Jorge Messi a aterizat recent la Barcelona, iar jurnaliştii iberici l-au asaltat cu întrebări pe tatăl „Balonului de Aur”. Acesta nu s-a ferit să recunoască că vrea să îşi vadă fiul în tricoul blaugrana.

„Sper ca într-o zi să se întoarcă… E fericit la Paris acum, dar vom vedea”, a transmis Jorge Messi, citat de Mundo Deportivo.

Lionel Messi a plecat într-un moment în care se anunţa că este iminentă prelungirea contractului. Joan Laporta i-a transmis însă că nu va mai putea continua din cauza problemelor financiare cu care se confruntă gruparea blaugrana. Superstarul argentinian a izbucnit în lacrimi la conferinţa de rămas bun.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și