Închide meniul

Lionel Messi negociază prelungirea contractului cu PSG! Anunțul lui Christophe Galtier: „Discută foarte mult!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 martie 2023, 19:34

Lionel Messi negociază prelungirea contractului cu PSG! Anunțul lui Christophe Galtier: Discută foarte mult!”

Lista posibililor înlocuitori ai lui Lionel Messi de la PSG

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

Antrenorul lui PSG, Christophe Galtier, a confirmat faptul că Lionel Messi negociază prelungirea contractului cu PSG. Tehnicianul trupei de pe Parc de Princes a dezvăluit că jucătorul sud-american se simte excelent la formația franceză, fiind un jucător esențial de-a lungul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a intrat în ultimele șase de luni de contract cu PSG. Deși au existat numeroase runde de negocieri pentru prelungirea înțelegerii, starul argentinian și oficialii francezi nu au ajuns încă la un acord.

Lionel Messi negociază prelungirea contractului cu PSG

Christophe Galtier a vorbit despre situația lui Lionel Messi, de la Paris. Antrenorul lui PSG a dezvăluit că oficialii formației de pe Parc de Princes poartă discuții dese cu starul argentinian.

Galtier a mai declarat că Messi este foarte fericit la PSG, fapt care se observă și în vestiar, cât și în cifrele pe care argentinianul le are în acest sezon, la campioana Franței.

„Știu că Leo, președintele și conducerea discută foarte mult. Nu cunosc detaliile, eu sunt concentrat la meciuri. Trebuie ca toate părțile să fie de acord pentru a rămâne.

Reclamă

Leo este fericit în vestiar, are 18 goluri și 17 pase decisive în acest sezon. A fost des decisiv, e un jucător important și își dorește mereu să îi ajute pe colegi să joace bine”, a declarat Christophe Galtier, conform lequipe.fr.

În acest sezon, Lionel Messi are cifre fantastice. Concret, starul argentinian a evoluat în 31 de meciuri pentru PSG, în toate competițiile, și a reușit să marcheze 18 goluri, și să ofere 17 assist-uri.

Marca a dezvăluit de ce depinde viitorul lui Lionel Messi la PSG

Cotidianul Marca a venit cu noi detalii şi a dezvăluit de ce depinde viitorul lui Lionel Messi la PSG. Atacantul în vârstă de 35 de ani mai are contract cu liderul din Ligue 1 până pe 30 iunie. Tatăl său, Jorge Messi, nu a ajuns încă la niciun acord de prelungire a înţelegerii cu şeciul Nasser Al-Khelaifi.

Reclamă 4 / 0/3

„După luna ianuarie, reînnoirea lui Messi nu avea cum să fie iminentă sau uşoară„, au precizat jurnaliştii spanioli. Aceştia au oferit detalii despre ceea ce se întâmplă la negocieri, mai ales că Jorge Messi a făcut, în aceste zile, mai multe vizite între Riad şi Barcelona.

Potrivit marca.com, discuţiile între tatăl lui Lionel Messi şi patronul lui PSG nu au picat după eliminarea parizienilor din optimile Champions League şi din Cupa Franţei. Totuşi, deţinătorul a şapte Baloane de Aur va studia chiar şi mai mult acum propunerile pe care le primeşte.

Autor al 13 goluri în această ediţie din Ligue 1, Messi aşteaptă să vadă care va fi proiectul lui PSG pentru noul sezon. Mai întâi, aşteaptă să vadă dacă Neymar şi Kylian Mbappe vor continua pe Parc des Princes. Brazilianul nu mai este dorit la Paris, dar acesta nu este dispus să îşi încheie contractul valabil până în 2025.

Sud-americanul aşteaptă şi să vadă cine va fi antrenorul lui PSG din vară. Sursa citată anterior anunţă că Galtier are şanse infime să rămână, chiar dacă va câştiga titlul în Ligue 1. Lionel Messi îşi doreşte întăriri şi pe mai multe poziţii (un fundaş central, un atacant, un mijlocaş şi o extremă).

Recomandări
  • Lionel Messi negociază prelungirea contractului cu PSG

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și