Închide meniul

Marca a dezvăluit de ce depinde viitorul lui Lionel Messi la PSG. Tatăl starului argentinan, vizite între Riad şi Barcelona

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 martie 2023, 14:14

Marca a dezvăluit de ce depinde viitorul lui Lionel Messi la PSG. Tatăl starului argentinan, vizite între Riad şi Barcelona

Marca a dezvăluit de ce depinde viitorul lui Lionel Messi la PSG

Lionel Messi mai are trei luni contract cu PSG / Profimediaimages

Cotidianul Marca a venit cu noi detalii şi a dezvăluit de ce depinde viitorul lui Lionel Messi la PSG. Atacantul în vârstă de 35 de ani mai are contract cu liderul din Ligue 1 până pe 30 iunie. Tatăl său, Jorge Messi, nu a ajuns încă la niciun acord de prelungire a înţelegerii cu şeciul Nasser Al-Khelaifi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După luna ianuarie, reînnoirea lui Messi nu avea cum să fie iminentă sau uşoară„, au precizat jurnaliştii spanioli. Aceştia au oferit detalii despre ceea ce se întâmplă la negocieri, mai ales că Jorge Messi a făcut, în aceste zile, mai multe vizite între Riad şi Barcelona.

Marca a dezvăluit de ce depinde viitorul lui Lionel Messi la PSG

Potrivit marca.com, discuţiile între tatăl lui Lionel Messi şi patronul lui PSG nu au picat după eliminarea parizienilor din optimile Champions League şi din Cupa Franţei. Totuşi, deţinătorul a şapte Baloane de Aur va studia chiar şi mai mult acum propunerile pe care le primeşte.

Autor al 13 goluri în această ediţie din Ligue 1, Messi aşteaptă să vadă care va fi proiectul lui PSG pentru noul sezon. Mai întâi, aşteaptă să vadă dacă Neymar şi Kylian Mbappe vor continua pe Parc des Princes. Brazilianul nu mai este dorit la Paris, dar acesta nu este dispus să îşi încheie contractul valabil până în 2025.

Reclamă

Un obstacol îl reprezintă şi problema fair-play-ului financiar. UEFA a avertizat deja clubul din Franţa că trebuie să îşi reducă bugetul pentru sezonul 2023-2024. În condiţiile date, Nasser Al-Khelaifi are dificultăţi în a-i achita salariul uriaş lui Messi.

Sud-americanul aşteaptă şi să vadă cine va fi antrenorul lui PSG din vară. Sursa citată anterior anunţă că Galtier are şanse infime să rămână, chiar dacă va câştiga titlul în Ligue 1. Lionel Messi îşi doreşte întăriri şi pe mai multe poziţii (un fundaş central, un atacant, un mijlocaş şi o extremă).

Marca asigură că, cel puţin pentru moment, Messi nu este tentat de ofertele primite din Arabia Saudită sau Statele Unite. Prioritate are semnarea unei noi înţelegeri cu PSG, dar situaţia se foarte schimba rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Câţi bani cere Lionel Messi pentru a fi rivalul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

S-a aflat câţi bani cere Lionel Messi pentru a juca în Arabia Saudită. Atacantul în vârstă de 35 de ani, care mai are trei luni contract cu PSG, este dorit de Al Hilal. Şeicii trebuie să achite o sumă uriaşă pentru a-l convinge să fie din nou rivalul lui Cristiano Ronaldo.

Câştigător al Cupei Mondiale cu Argentina, Messi este asaltat cu oferte. PSG îşi doreşte să îi prelungească contractul, dar deţinătorul a 7 Baloane de Aur este dorit atât la Barcelona, cât şi în MLS. Şi arabii încearcă să dea o nouă lovitură de imagine şi fac presiune pentru a-l convinge.

Potrivit fichajes.net, Messi ar fi cerut un salariu anual de 600 de milioane de euro pentru a semna cu Al Hilal. Dacă i se vor îndeplini toate dorinţele, ar deveni cel mai bine plătit sportiv. Ar câştiga de aproape 10 ori mai mult decât la PSG şi de 3 ori mai mult decât Cristiano Ronaldo. Jorge Messi, tatăl lui Lionel Messi, a fost cel care i-ar fi anunţat pe şefii clubului ce pretenţii financiare are fiul său.

Recomandări
  • Lionel Messi mai are numai 3 luni contract cu PSG
  • Ce se întâmplă la negocierile purtate de Jorge Messi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și