Închide meniul

Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappe şi Sergio Ramos, în cel mai tare selfie din istorie! „O zi normală la sală”

Dan Roșu Publicat: 18 aprilie 2022, 15:02

Reclamă
Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappe şi Sergio Ramos, în cel mai tare selfie din istorie! „O zi normală la sală

Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappe şi Sergio Ramos, în cel mai tare selfie

Instagram marta_silchenko_golf

O jucătoare de golf de 17 ani a reuşit unul dintre cele mai tari selfie-uri din istorie. Rusoaica Marta Silchenko a urcat în lift, într-un hotel din Paris şi a dat peste toate vedetele de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puştoaica nu a ratat şansa vieţii şi a făcut repede un selfie, în care apar Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappe, Sergio Ramos, Gini Wijnaldum, Marquinhos, Mauro Icardi sau Juan Bernat.

Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe, în cel mai tare selfie din istorie

Cele două poze au ajuns pe contul de Instagram al Martei. Chiar dacă ea este urmărită de aproape 10.000 de oameni, imaginile au fost apreciate de 100.000 de fani ai vedetelor de la PSG. „O zi normală la sală”, a fost mesajul ei

Jucătorii liderului din Hexagon se aflau chiar înaintea derby-ului cu Olympique Marseille, pe care l-au câştigat duminică seară, cu 2-1, după golurile reuşite de Neymar şi Kylian Mbappe.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Marta (@marta_silchenko_golf)

Reclamă

Gianluigi Donnarumma s-a făcut de râs în PSG – Olympique Marseille 2-1

Gianluigi Donnarumma a avut o seară de uitat. PSG a învins-o pe Olympique Marseille, scor 2-1, în derby-ul etapei a 32-a din Ligue 1, dar portarul parizienilor a gafat incredibil.

Mai întâi, italianul de 23 de ani le-a permis rivalilor să restabilească egalitatea. În minutul 31, goalkeeperul liderului din campionatul Franței a avut o intervenție ratată la un corner. A dat pe lângă minge și nu a putut fi ajutat nici de coechipieri. Au fost greșeli în lanț, iar fundașul Duje Caleta-Car a profitat și a marcat.

Portarul lui PSG, care a gafat grav și în Champions League, nu și-a revenit și a fost la un pas să îi permită lui OM să mai înscrie o dată. Gianluigi Donnarumma s-a făcut de râs în prelungirile meciului, când a ieșit dintre buturi.

Reclamă 4 / 0/3

PSG – Olympique Marseille 2-1

Italianul a oprit un contraatac al adversarilor, în minutul 90+2. Ajuns în posesia mingii, Donnarumma a avut un moment în care nu a mai știut ce să facă. În loc să degajeze, a preferat să trimită mingea în afara terenului. Totuși, execuția lui a fost ratată și putea să îl coste.

Goalkeeperul lui PSG a luat însă mingea cu el și nu le-a permis adversarilor să o repună în joc. A primit imediat cartonaș galben, dar faza a fost una care se mai vede doar în partidele de amatori.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și