Închide meniul

Lionel Messi „tremură” înainte de Campionatul Mondial din Qatar! Starul argentinian va rata următorul meci al lui PSG

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 noiembrie 2022, 15:21

Lionel Messi tremură” înainte de Campionatul Mondial din Qatar! Starul argentinian va rata următorul meci al lui PSG

S-a aflat motivul pentru care Lionel Messi nu revine pe „Camp Nou”

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru PSG/ Profimedia

Lionel Messi este „în corzi” înainte de Campionatul Mondial din Qatar, deoarece va rata următoarea partidă a celor de la PSG. Starul argentinian se confruntă cu o accidentare, și a fost menajat de staff-ul campioanei Franței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi nu va evolua în partida cu Lorient, din etapa a 14-a din Ligue 1. Sud-americanul suferă un disconfort la nivelul tendonului lui Ahile, cu două săptămâni până la începerea turneului final din Qatar.

Lionel Messi „tremură” înainte de Campionatul Mondial din Qatar, și va rata următoarea partidă a lui PSG

Oficialii de la PSG au publicat un comunicat prin care anunță faptul că Leo Messi nu va evolua în deplasarea de pe terenul celor de la Lorient. Totodată, francezii anunță că accidentarea starului argentinian nu pare a fi un complicată, acesta fiind așteptat la antrenamente săptămâna viitoare.

Victima une inflamații la nivelul tendonului lui Ahile, Leo Messi va rămâne sub supraveghere ca o măsură de precauție. Se va întoarce la antrenamente săptămâna viitoare”, se arată în comunicatul emis de PSG.

Vestea că Lionel Messi ratează partida celor de a PSG vine cu doar o săptămână înainte ca lotul Argentinei să se reunească în vederea începerii pregătirilor pentru Campionatul Mondial, ce va debuta pe 20 noiembrie.

Reclamă

Primul meci al selecționatei lui Messi va fi la doar două zile după deschiderea oficială a turneului, pe 22 noiembrie, în compania celor din Arabia Saudită. Din grupa Argentinei mai fac parte formații precum Mexic și Polonia.

Lionel Messi are cifre fantastice în acest sezon, și va reprezenta cel mai periculos jucător al Argentinei la turneul final. În 18 partide în care a evoluat pentru PSG, în toate competițiile, Messi a marcat 12 goluri și a contribuit cu pasă decisivă la alte 14 reușite.

Lionel Messi, cum nu l-ai vazut niciodată! A apărut discursul din vestiar dinainte de finala Copa America

Discursul ținut de Lionel Messi în vestiar înainte de finala Copa America 2021, Argentina – Brazilia, a fost dezvăluit într-un documentar despre victoria „pumelor” de la acel turneu final.

Reclamă 4 / 0/3

În iulie 2021, Lionel Messi și-a adăugat în palmares singurul titlu care îi lipsea: un trofeu cu naționala Argentinei. A fost cel mai bun jucător de la Copa America 2021, unde și-a condus naționala spre succes, după 1-0 în finala cu Brazilia.

Netflix urmează să lanseze un documentar despre campania câștigătoare a Argentinei, numit „Sean eternos: Campeones de America” (Fii etern: Campionii Americii de Sud). Trailerul producției a cuprins scenele din vestiarul Argentinei și a descris maniera în care Messi și-a inspirat colegii înaintea finalei.

„Patruzeci și cinci de zile fără să ne vedem familiile, băieți. Am avut un obiectiv și suntem la un pas mic de a-l atinge. Nu există coincidență, băieți. Știi ce? Acest trofeu a fost menit să fie jucat în Argentina și Dumnezeu l-a adus aici! Dumnezeu l-a adus aici ca să-l putem ridica chiar pe Maracana, băieți, ca să fie mai frumos pentru toată lumea. Deci haideți să ieșim cu încredere și calm! Îl aducem acasă!”, a fost discursul lui Lionel Messi, înaintea finalei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și