Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, cum nu l-ai vazut niciodată! A apărut discursul din vestiar dinainte de finala Copa America, Argentina – Brazilia

Alexandru Ivan Publicat: 2 noiembrie 2022, 22:13

Lionel Messi, cum nu l-ai vazut niciodată! A apărut discursul din vestiar dinainte de finala Copa America, Argentina – Brazilia

Discursul lui Lionel Messi în vestiar înainte de finala Copa America 2021, Argentina - Brazilia

Lionel Messi, în vestiarul Argentinei, înainte de finala Copa America 2021 / Netflix

  • Lionel Messi, cum nu l-ai vazut niciodată
  • A apărut discursul din vestiar dinainte de finala Copa America, Argentina – Brazilia

Discursul ținut de Lionel Messi în vestiar înainte de finala Copa America 2021, Argentina – Brazilia, a fost dezvăluit într-un documentar despre victoria „pumelor” de la acel turneu final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În iulie 2021, Lionel Messi și-a adăugat în palmares singurul titlu care îi lipsea: un trofeu cu naționala Argentinei. A fost cel mai bun jucător de la Copa America 2021, unde și-a condus naționala spre succes, după 1-0 în finala cu Brazilia.

Discursul lui Lionel Messi în vestiar înainte de finala Copa America 2021, Argentina – Brazilia

Netflix urmează să lanseze un documentar despre campania câștigătoare a Argentinei, numit „Sean eternos: Campeones de America” (Fii etern: Campionii Americii de Sud). Trailerul producției a cuprins scenele din vestiarul Argentinei și a descris maniera în care Messi și-a inspirat colegii înaintea finalei.

Reclamă

Patruzeci și cinci de zile fără să ne vedem familiile, băieți. Am avut un obiectiv și suntem la un pas mic de a-l atinge. Nu există coincidență, băieți. Știi ce? Acest trofeu a fost menit să fie jucat în Argentina și Dumnezeu l-a adus aici! Dumnezeu l-a adus aici ca să-l putem ridica chiar pe Maracana, băieți, ca să fie mai frumos pentru toată lumea. Deci haideți să ieșim cu încredere și calm! Îl aducem acasă!”, a fost discursul lui Lionel Messi, înaintea finalei.

Reclamă

VIDEO AICI CU DISCURSUL LUI LIONEL MESSI

Lionel Messi, cifre colosale la Copa America 2021

Lionel Messi a avut nişte statistici uimitoare la Copa America 2021: a fost cel mai bun marcator (4 goluri), a oferit cele mai multe pase decisive (5), a şutat de cele mai multe ori (28), a creat cele mai multe şanse de gol (21). În finală, el a oferit cele mai multe pase, 122.

Pentru Messi, acesta a fost cel de-al zecelea turneu de seniori alături de Argentina: după ce a pierdut patru finale (3 de Copa America), Messi şi-a adjudecat primul trofeu major.

Succesul de la Copa America a cântărit decisiv și în cursa pentru Balonul de Aur, Messi primind cea de-a șaptea distincție din carieră la finalul aceluiaș an.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi l-a făcut pe un jurnalist să plângă în timpul interviului

Lionel Messi l-a făcut pe un jurnalist să plângă în timpul interviului. Bărbatul l-a lăudat pe superstarul lui PSG pentru cariera impresionantă, iar argentinianul l-a consolat. Momentul emoţionant care face înconjurului internetului şi a fost văzut de milioane de oameni.

Pablo Giralt a realizat un interviu cu Lionel Messi cu o lună înainte de Campionatul Mondial din Qatar. Cunoscutul prezentator din Argentina nu şi-a putut stăpâni lacrimile când a ajuns în prezenţa idolului său.

„Singurul lucru pe care ți-l doresc este să fii fericit, să îți meargă bine în viață, meriți asta. Te admir foarte mult, sunt un fan, am visat toată viața să pot să fac asta, dar nu m-am gândit niciodată că voi avea norocul de a putea fi alături de tine, să pot să te însoțesc cu comentariile mele, cu dragostea mea pentru cariera ta”, i-a spus Pablo Giralt, citat de Sport Bible.

În timp ce bărbatul plângea, Messi a fost copleşit şi el de emoţii. L-a consolat pe bărbat şi i-a mulţumit pentru cuvintele de apreciere.

„Îţi mulţumesc! Mă bucur că oamenii din Argentina sau din lume simt asta şi mă admiră ca om şi ca fotbalist. Sunt recunoscător pentru iubirea pe care o primesc!”, a reacţionat Lionel Messi.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:42 Cole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Pe același subiect
Val de ironii la adresa lui Lionel Messi! După eliminare, oficialii lui Monterrey au făcut o postare incredibilă.
Fotbal extern • 11 apr., 11:59
Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor! Ce au postat adversarii
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami
Fotbal extern • 7 apr., 9:51
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami, după aproape o lună! A marcat un gol superb şi şi-a „salvat” echipa
Lionel Messi și-a numit succesorii
Fotbal extern • 30 mart., 20:16
Lionel Messi și-a numit succesorii! Cei 4 jucători pe care îi vede câștigători ai Balonului de Aur. Bellingham nu e printre ei
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren