Închide meniul

Kylian Mbappe, hattrick de senzaţie! Francezul a fost magistral cu Reims şi a dus-o pe PSG pe primul loc în Ligue 1

Alex Masgras Publicat: 11 noiembrie 2023, 20:27

Reclamă
Kylian Mbappe, hattrick de senzaţie! Francezul a fost magistral cu Reims şi a dus-o pe PSG pe primul loc în Ligue 1

Le Parisien a făcut marele anunţ: "Kylian Mbappe a ALES-O pe Real Madrid!". Vestea momentului vine din Franţa

Kylian Mbappe, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

Kylian Mbappe a reuşit un hattrick de senzaţie în meciul dintre Reims şi PSG din etapa cu numărul 12 din Ligue 1! Echipa pregătită de Luis Enrique s-a impus cu 3-0, într-un meci în care atât Mbappe, cât şi Donnarumma, au strălucit pentru campioana Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Graţie acestui succes, PSG a urcat pe primul loc din Ligue 1, fiind la un punct deaspura celor de la Nice.

Kylian Mbappe, hattrick de senzaţie! Francezul a fost magistral cu Reims şi a dus-o pe PSG pe primul loc în Ligue 1

Kylian Mbappe a făcut un meci mare în etapa cu numărul 12 din Ligue 1. PSG s-a impus cu 3-0 p terenul celor de la Reims, toate cele trei goluri fiind marcate de atacantul de 24 de ani.

Mbappe a deschis rapid scorul, având nevoie de doar trei minute pentru a îl învinge pe Diouf. Dembele a centrat de pe partea dreaptă, iar Mbappe a înscris cu un şut de zile mari. În minutul 59, Mbappe a majorat diferenţa după ce a înscris din pasa lui Soler, din interiorul careului mic.

În minutul 82, Mbappe şi-a trecut în cont hattrick-ul, după ce a înscris cu un şut din interiorul careului din pasa lui Barcola.

Reclamă

Kylian Mbappe a ajuns astfel la 15 goluri în 15 meciuri în acest sezon, în toate competiţiile, după recitalul dat sâmbătă seară pe terenul lui Reims. Dintre acestea, 13 goluri au fost marcate în Ligue 1 şi 2 goluri au fost marcate în UEFA Champions League.

Chiar dacă PSG s-a impus cu 3-0, echipa lui Luis Enrique nu a avut o misiune tocmai uşoară la Reims. Pe lângă Mbappe, Gianluigi Donnarumma a fost celălalt remarcat al parizienilor, reuşins să pareze 7 şuturi ale gazdelor.

Reclamă 4 / 0/3

Cu această victorie, PSG a trecut pe primul loc în clasamentul din Ligue 1, cu 27 de puncte. Pe locul 2, cu 26 de puncte, se află Nice, echipă care a remizat vineri seară pe terenul lui Montpellier, scor 0-0.

Kylian Mbappe, jignit incalificabil de un fotbalist cunoscut: „E un idiot! Să-și țină gura”

Kylian Mbappe a fost jignit incalificabil de un fotbalist cunoscut. Jucătorul, care a adunat 22 de meciuri în naţionala Braziliei, pentru care a marcat şi două goluri, a răbufnit într-un mod de neînţeles la adresa starului francez.

Felipe Melo (40 de ani), care tocmai a câştigat Copa Libertadores cu Fluminense, nu s-a stăpânit deloc atunci când a vorbit de Mbappe.

”Kylian Mbappe e un idiot. A distrus Argentina, a marcat 3 goluri în finala Cupei Mondiale, dar Argentina a devenit campioană mondială. Nu poate vorbi așa despre fotbalul din America de Sud. E un fotbalist mare, va câștiga 3-4 Baloane de Aur, dar trebuie să-și țină gura.

Cluburile vin din Europa pentru a căuta jucători în America de Sud, nu în Franța. Din fericire, nu am avut ocazia de a juca împotrva sa. Nu știu dacă din fericire pentru mine sau pentru el”, a spus Melo, potrivit old.reddit.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și