Închide meniul

Luis Enrique, tot mai aproape de PSG! Ce contract îi propune campioana Franței antrenorului spaniol

Viviana Moraru Publicat: 30 iunie 2023, 11:06

Reclamă
Luis Enrique, tot mai aproape de PSG! Ce contract îi propune campioana Franței antrenorului spaniol

Luis Enrique, tot mai aproape de PSG

Luis Enrique/ Profimedia

Luis Enrique este tot mai aproape de PSG! Antrenorul spaniol ar putea să o preia pe campioana Franței în această vară, francezii de pe Parc de Princes fiind fără antrenor, după plecarea lui Christophe Galtier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Enrique este liber de contract din decembrie 2022, după ce s-a despărțit de naționala Spaniei. Tehnicianul a plecat de pe banca selecționatei iberice, după ce „Furia Roja” a fost eliminată în optimile Campionatului Mondial din Qatar, de către Maroc.

Luis Enrique, tot mai aproape de PSG

Jurnalistul Fabrizio Romano a făcut anunțul în privința înțelegerii dintre Luis Enrique și PSG. Acesta susține că tehnicianul iberic în vârstă de 53 de ani va semna un contract valabil pe două sezoane cu gruparea de pe Parc de Princes.

Luis Enrique va fi prezentat oficial, după ce Christophe Galtier își va încheia complet aventura la campioana Franței, contractul său expirând pe 30 iunie.

Reclamă

Galtier a antrenat-o pe PSG timp de două sezoane, și nu a reușit să le aducă francezilor trofeul mult râvnit de Champions League.

De cealaltă parte, pentru Luis Enrique, PSG va fi a patra echipă de club din cariera sa de antrenor, după ce le-a mai antrenat pe Barcelona, Celta Vigo și AS Roma.

Tehnicianul iberic are un palmares impresionant. Acesta a câștigat cu Barcelona Champions League în 2015, după o finală cu Juventus. De asemenea, alături de clubul catalan, Luis Enrique a câștigat două titluri în La Liga, trei Cupe ale Spaniei, precum și Campionatul Mondial al Cluburilor, printre altele. Enrique a petrecut trei sezoane pe banca trupei de pe Camp Nou.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar şi-a decis viitorul! Starul brazilian vrea să rămână la PSG

Neymar şi-a decis viitorul, şi este hotărât să rămână la PSG şi în sezonul viitor. Deşi a fost asociat cu o plecare de pe Parc de Princes în această vară, starul brazilian se pare că va continua alături de gruparea franceză.

Neymar doreşte să-şi ducă la capăt actualul său contract cu echipa de fotbal Paris Saint-Germain, valabil până în 2027, anunţă cotidianul sportiv L’Equipe.

În prezent accidentat, Neymar a fost departe de aşteptările conducătorilor şi fanilor echipei pariziene în sezonul recent încheiat, iar zvonurile privind posibila sa plecare de pe Parc des Princes s-au intensificat în ultima perioadă.

Conform presei sportive internaţionale, Chelsea Londra şi Newcastle United ar fi interesate de serviciile lui Neymar, însă brazilianul ar prefera să rămână la PSG, chiar dacă bunul său prieten Lionel Messi a decis să părăsească Parisul şi să traverseze Oceanul Atlantic pentru a-şi continua cariera în Major League Soccer, la Inter Miami.

Nici responsabilii clubului parizian nu mai par atât de dornici să se despartă acum de Neymar, pentru a nu risca să piardă toate cele trei mari vedete din lotul lui PSG în această vară.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și