Închide meniul

Câţi bani cere Lionel Messi pentru a fi rivalul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Starul argentinian ar putea primi un salariu uriaş de la Al Hilal

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 martie 2023, 17:03

Câţi bani cere Lionel Messi pentru a fi rivalul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Starul argentinian ar putea primi un salariu uriaş de la Al Hilal

Câţi bani cere Lionel Messi pentru a fi rivalul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Lionel Messi, în tribună cu Jorge Messi la un meci al lui PSG / Profimediaimages

S-a aflat câţi bani cere Lionel Messi pentru a juca în Arabia Saudită. Atacantul în vârstă de 35 de ani, care mai are trei luni contract cu PSG, este dorit de Al Hilal. Şeicii trebuie să achite o sumă uriaşă pentru a-l convinge să fie din nou rivalul lui Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câştigător al Cupei Mondiale cu Argentina, Messi este asaltat cu oferte. PSG îşi doreşte să îi prelungească contractul, dar deţinătorul a 7 Baloane de Aur este dorit atât la Barcelona, cât şi în MLS. Şi arabii încearcă să dea o nouă lovitură de imagine şi fac presiune pentru a-l convinge.

Câţi bani cere Lionel Messi pentru a fi rivalul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Potrivit fichajes.net, Messi ar fi cerut un salariu anual de 600 de milioane de euro pentru a semna cu Al Hilal. Dacă i se vor îndeplini toate dorinţele, ar deveni cel mai bine plătit sportiv. Ar câştiga de aproape 10 ori mai mult decât la PSG şi de 3 ori mai mult decât Cristiano Ronaldo. Jorge Messi, tatăl lui Lionel Messi, a fost cel care i-ar fi anunţat pe şefii clubului ce pretenţii financiare are fiul său.

Al Hilal este pe locul 4 în campionat şi e gata să îşi revoluţioneze lotul pentru a câştiga titlul în sezonul viitor. Echipa este pregătită chiar de un aregntinian, Ramon Angel Diaz.

Eliminată în „optimi” din Champions League, PSG şi-a diminuat şansele de a-l păstra pe Lionel Messi. Zvonurile că starul Argentinei ar putea semna cu Al Hilal sunt amplificate de vizita pe care acesta o va face, în această lună, în Arabia Saudită. Anunțul a fost făcut de ministrul Ahmed Al Khateeb. Messi a semnat în mai 2022 un contract cu statul saudit, conform căruia se angajează să promoveze turismul acestei ţări.

Reclamă

Potrivit The Athletic, argentinianul ar încasa astfel sume de până la 30 de milioane de euro pe an. De atunci, el postează mesaje de promovare pe Instagram, unde are peste 400 de milioane de urmăritori.

Sunt bucuros să îi primesc pe ambasadorul turismului nostru, starul Lionel Messi, şi pe familia şi rietenii săi luna aceasta, la a doua sa vizită în Arabia Saudită, pentru a se bucura de cele mai frumoase destinaţii turistice ale noastre, a intra în legătură cu oamenii noştri şi a se bucura de experienţe unice!”, a scris pe Twitter ministrul saudit al Turismului.

Lionel Messi a mai fost la Riad în ianuarie, cu PSG, pentru un meci amical cu o selecţionată de jucători de la cele mai bune echipe ale ţării. Printre adversarii săi s-a numărat şi eternul rival Cristiano Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo câştigă la Al Nassr mai mult decât Messi și Neymar la un loc

Cristiano Ronaldo a ajuns la Al Nassr și va câștiga mai mult decât Lionel Messi și Neymar la un loc. Oferta primită de la arabi de starul în vârstă de 37 de ani era una de nerefuzat!

Ronaldo a semnat un contract valabil până în 2025 și a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume. Va încasa, anual, 200 de milioane de euro. Lionel Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, primește „numai” 70 de milioane de euro la PSG.

Jurnaliștii de la thesun.co.uk au întocmit un TOP 10 al salariilor din sport, iar Cristiano a urcat direct pe primul loc după ce a devenit jucătorul lui Al-Nassr. Nu are rival!

1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Al-Nassr) – 173 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro)
2. Canelo Alvarez (box) – 70 de milioane de lire sterline
3. Lionel Messi (fotbal, PSG) – 62 de milioane de lire sterline
4. Neymar (fotbal, PSG) – 58 de milioane de lire sterline
5. Matthew Stafford (NFL, Los Angeles Rams) – 58 de milioane de lire sterline
6. Josh Allen (NFL, Buffalo Bills) – 52 de milioane de lire sterline
7. Tyson Fury (box) – 50 de milioane de lire sterline
8. Aaron Rodgers (NFL, Green Bay Packers) – 47 de milioane de lire sterline
9. Lewis Hamilton (Formula 1) – 47 de milioane de lire sterline
10. Deshaun Watson (NFL, Clevland Browns) – 46 de milioane de lire sterline

În condițiile date, Ronaldo va primi nu mai puțin de 538.000 de euro în fiecare zi de contract! În fiecare oră va încasa 22.600 de euro, iar în fiecare secundă 6.2 euro.

Recomandări
  • Lionel Messi devine liber de contract pe 30 iunie
  • Câţi bani a cerut pentru a juca la Al Hilal

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și