Închide meniul

Mircea Lucescu, prima reacție după ce s-a spus că s-ar afla pe lista lui Olympique Lyon. Ce a spus despre interesul francezilor

Alex Ioniță Publicat: 7 decembrie 2023, 18:34

Reclamă
Mircea Lucescu, prima reacție după ce s-a spus că s-ar afla pe lista lui Olympique Lyon. Ce a spus despre interesul francezilor

Mircea Lucescu a oferit prima reacție după ce s-a spus că s-ar afla pe lista lui Olympique Lyon.

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu a oferit prima reacție după ce s-a spus că s-ar afla pe lista lui Olympique Lyon. Tehnicianul de 78 de ani a vorbit despre viitorul său, dar și despre interesul formației din Hexagon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu s-a despărțit de formația ucraineană Dinamo Kiev și este, în prezent, liber de contarct. Totuși, acesta a dezvăluit faptul că nu se grăbește și că nu dorește să ia, cel puțin momentan, o decizie.

Mircea Lucescu, prima reacție după ce s-a spus că s-ar afla pe lista lui Olympique Lyon. „Il Luce” nu a dorit să comenteze zvonul

Fostul antrenor al celor de la Dinamo Kiev a dezvăluit faptul că, cel puțin momentan, nu dorește să comenteze zvonul legat de posibilul interes al francezilor de la Lyon. Mircea Lucescu a menționat că este răcit și că va vorbi despre viitorul său în momentul în care se va simți mai bine.

„Nu comentez zvonul despre un interes al Lyonului. Momentan sunt foarte răcit și aștept să mă fac bine. După aceea voi vedea dacă sunt oferte ce fac”, a spus „Il Luce”, conform iamsport.ro.

În cariera sa, legendarul antrenor român a mai pregătit mai multe formații de top de pe „Bătrânul Continent”. Printre acestea se numără echipe precum: Inter Milano, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior Donetsk, Zenit St. Petersburg sau echipa națională a Turciei.

Reclamă

Formația franceză l-ar dori pe Mircea Lucescu pentru a salva echipa de la o retrogradare uluitoare. Olympique Lyon, unul dintre cele mai importante cluburi din Franța, se află pe ultima poziție în Ligue 1, cu doar 7 puncte obținute după cele 14 meciuri jucate.

În ultima etapă, OL a fost învinsă la scor de neprezentare de marea rivală Olympique Marseille. De la startul acestui sezon din Ligue 1, Lyon a câștigat o singură partidă, cu Rennes, scor 1-0.

Mircea Lucescu, după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024

Mircea Lucescu a avut prima reacţie după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024, în urma tragerii la sorţi ce a avut loc la Hamburg, pe data 2 decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

România va evolua cu Belgia, Slovacia şi învingătoarea din play-off-ul B, acolo unde vor lupta Ucraina, Israel, Bosnia şi Islanda.

Mergem pe aceeaşi linie extraordinară pe care am avut-o am avut-o şi la preliminarii şi aici. E o grupă foarte echilibrată, nu e cea mai grea. Putem fi optimişti.

Echipele care au un parcurs ca al nostru duc mai departe o stare de câştigători. Echipa României va fi în regulă la acest campionat. La noi în grupă văd, Belgia, România şi Ucraina trecând mai departe”, a spus Mircea Lucescu, la PRO TV.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă Vezi toate știrile
Citește și