Închide meniul

Mircea Lucescu, după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024: „Mergem pe aceeaşi linie extraordinară”

Dan Roșu Publicat: 2 decembrie 2023, 20:25

Reclamă
Mircea Lucescu, după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024: „Mergem pe aceeaşi linie extraordinară

Mircea Lucescu, după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024

Mircea Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Mircea Lucescu a avut prima reacţie după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024, în urma tragerii la sorţi ce a avut loc la Hamburg, în această seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va evolua cu Belgia, Slovacia şi învingătoarea din play-off-ul B, acolo unde vor lupta Ucraina, Israel, Bosnia şi Islanda.

Mircea Lucescu, după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024

„Mergem pe aceeaşi linie extraordinară pe care am avut-o am avut-o şi la preliminarii şi aici. E o grupă foarte echilibrată, nu e cea mai grea. Putem fi optimişti.

Echipele care au un parcurs ca al nostru duc mai departe o stare de câştigători. Echipa României va fi în regulă la acest campionat. La noi în grupă văd, Belgia, România şi Ucraina trecând mai departe”, a spus Mircea Lucescu, la PRO TV.

Reacţia lui Nicolae Stanciu după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024

Căpitanul naţionalei României a vorbit şi el imediat după tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024. Iată reacţia lui Nicolae Stanciu după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024.

Reclamă

„E o grupă din care ne putem califica. Poate sunt colegi care sunt deranjaţi de critici sau nu. Până la urmă e inevitabil, indiferent ce ai face nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea.

Lumea era sceptică având în vedere ce s-a făcut în 2022 în Liga Naţiunilor şi cumva e de înţeles. La început criticile au fost îndreptăţite. Suntem conştienţi toţi că vor fi momente, ştim că nu îi putem mulţumi pe toţi şi cred eu că ceea ce am realizat, o calificare fără înfrângere, este extrem de important pentru noi, pentru fotbalul românesc.

Şi nivelul din Liga 1 va creşte, echipele vor ajunge constant în grupe (n.r.: în grupele europene) dacă obţinem o calificare. O să mă întâlnesc cu foşti colegi”, a declarat Nicolae Stanciu pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Datele şi oraşele unde va juca România meciurile din faza grupelor EURO 2024

Datele şi oraşele unde va juca România meciurile din faza grupelor EURO 2024 sunt cunoscute.

Grupa E

România – Câştigătoare play-off-B – 17 iunie, Allianz Arena, Munchen
Belgia – România – 22 iunie, RheinEnergieStadion, Koln
Slovacia- România – 26 iunie, Waldstadion, Frankfurt

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și