Închide meniul

Montpellier – Clermont, întrerupt din cauza incidentelor. Portarul Mory Diaw, scos pe targă după ce o petardă a explodat lângă el

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 octombrie 2023, 18:21

Reclamă
Montpellier – Clermont, întrerupt din cauza incidentelor. Portarul Mory Diaw, scos pe targă după ce o petardă a explodat lângă el

Montpellier - Clermont, întrerupt din cauza incidentelor

Portarul lui Clermont, scos pe targă de pe teren / Colaj Twitter

Meciul Montpellier – Clermont, din etapa a 8-a din Ligue 1, a fost întrerupt din cauza incidentelor. Totul după ce o petardă a explodat lângă portarul oaspeţilor, Mory Diaw. Francezul în vârstă de 30 de ani a avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale şi a fost scos pe targă de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţia este uluitoare, din moment ce scandalul a fost provocat de fanii lui Montpellier, într-un moment în care echipa lor favorită conducea cu 4-2. Partida a fost întreruptă în prelungiri.

Montpellier – Clermont, întrerupt din cauza incidentelor

Arbitrul acordase deja două cartonaşe roşii. Esteve de la Montpellier a fost eliminat primul, în minutul 54. În al treilea minut de prelungiri a fost restabilită egalitatea numerică. Neto Borges a arătat semne obscene spre fani şi a văzut roşu direct.

Spiritele s-au încins rapid şi s-au aruncat cu obiecte pe teren. Mory Diaw a avut de suferit. Petarda aruncată din tribună a explodat la numai câţiva centimetri de el.

Reclamă

Portarul lui Clermont s-a prăbuşit pe teren şi a primit îngrijiri medicale. A fost dus pe targă spre ambulanţă, iar jucătorii oaspeţilor s-au dus imediat la vestiare. Mai erau cinci minute de jucat.

Savanier era cel mai bun jucător al meciului. El reuşise două goluri din penalty (31, 48) şi o pasă decisivă pentru Al-Tamari. Şi iordanianul îşi trecuse în cont o „dublă” (16, 76). Golurile lui Clermont au fost reuşite de Magnin (26) şi Konate (45).

Clermont este ultima clasată din Ligue 1, cu 2 puncte. Nu a reuşit să obţină vreo victorie în această ediţie de campionat.

Reclamă 4 / 0/3

„Război” în tribune la Paris FC – Lyon

Incidentele din Franţa sunt cu repetiţie. Au fost probleme uriaşe la mai multe meciuri, în ultimii ani. La finalul anului 2021, fanii lui Lyon i-au atacat pe suporterii celor de la Paris FC.

Ultrașii de la Lyon au aruncat cu torțe și au escaladat scaunele. S-au dus în sectoarele adresate fanilor adverși și a fost un scandal monstru. Polițiștii au încercat să intervină pentru a calma spiritele, moment în care spectatorii speriați au fugit pe pistă și pe teren.

Pe 21 noiembrie 2021, partida Lyon – Olympique Marseille a fost suspendată după ce mijlocaşul Dimitri Payet de la oaspeţi a fost lovit în cap cu o sticlă plină cu apă aruncată din tribună. Incidentul a avut loc în minutul 5, când Payet se pregătea să execute un corner.

Acest meci a fost al doilea întrerupt definitiv în Ligue 1 în acest sezon şi tot al doilea în care sunt implicaţi Olympique Marseille şi Dimitri Payet.

Pe 22 august, partida de la Nisa, disputată pe Stadionul Allianz Riviera, între echipa locală şi Olympique Marseille a fost întreruptă în minutul 76, când gazdele conduceau cu 1-0, pentru că fanii echipei gazdă au invadat suprafaţa de joc, după ce Dimitri Payet de la Olympique Marseille a retrimis în tribune o sticlă de apă aruncată pe teren.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și