Închide meniul

Motivul pentru care Kylian Mbappe trebuie să își găsească rapid un impresar. Ce problemă are starul francez

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 12 octombrie 2023, 17:08

Motivul pentru care Kylian Mbappe trebuie să își găsească rapid un impresar. Ce problemă are starul francez

Motivul pentru care Kylian Mbappe trebuie să își găsească rapid un impresar

Kylian Mbappe, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

S-a aflat motivul pentru care Kilyan Mbappe trebuie să își găsească rapid un impresar. Până în momentul de față, starul francez a fost reprezentat de către mama sa, Fayza Lamari, dar acest lucru se va schimba în viitorul apropiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre cei mai „curtați” fotbaliști ai momentului trebuie să își găseasc un alt om care să îl reprezinte, din cauza ultimelor schimbări apărute în Regulamentul FIFA, legate de situația impresarilor. Astfel, situația starului de la PSG pare că se complică, având în vedere zvonurile potrivit cărora acesta ar dori să se transfere, din vara viitoare, la Real Madrid.

Motivul pentru care Kylian Mbappe trebuie să își găsească rapid un impresar. Mama sa nu deține licența de impresar

Potrivit informațiilor oferite de publicația spaniolă marca.com, mama lui Kylian Mbappe nu își mai poate reprezenta fiul în lumea fotbalului, având în vedere faptul că aceasta nu deține licența de impresar, potrivit listei de Agenți FIFA.

Astfel, Fayza Lamari nu mai poate negocia niciun fel de contract și nici să primească sume de bani din eventualele înțelegeri ale fiului său.

Momentan, mama lui Mbappe nu își poate obține licența de impresar din parte FIFA, deoarece examenele pentru obținerea acesteia sunt programate abia în luna mai a anului viitor. În cazul în care Fayza va continua să îl reprezinte pe Mbappe, fără licență, cele două părți vor primi amenzi uriașe din partea oficialilor internaționali, anunță sursa citată anterior.

Reclamă

Pentru ca o persoană să devină eligibilă pentru o nouă licență de impresar, conformă cu noile regulamente FIFA, aceasta trebuie să suțină un examen sau să fi avut o licență valabilă de dinainte de anul 2015.

Oficialii de la PSG pregătesc o ofertă colosală pentru Kylian Mbappe

Potrivit informațiilor oferite de mundodeportivo.com, reprezentanții celor de la PSG pregătresc acum o ofertă coloaslă pentru Kylian Mbappe, pentru ca acesta să își prelungească contractul cu parizienii și să nu plece la Real Madrid.

În momentul de față, atacantul câștigă un salariu de aproximativ 72 de milioane de euro la PSG. Astfel, în cazul în care acesta va semna prelungirea înțelegerii, suma respectivă s-ar putea ridica la mai bine de 100 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Rămâne de văzut însă dacă Kylian Mbappe va mai dori să continue la echipa de pe Parc des Princes, având în vedere faptul că cei de la Real Madrid îl doresc insistent. De asemenea, starul francez ar putea fi atras și de performanțele pe care clubul madrilen le reușește, în detrimentul celor de la PSG, care nu au câștigat momentan niciun trofeu important, pe plan european.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și