Închide meniul

Motivul pentru care Lionel Messi a părăsit ultimul antrenament de la PSG! Îngrijorare pentru francezi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2023, 11:58

Motivul pentru care Lionel Messi a părăsit ultimul antrenament de la PSG! Îngrijorare pentru francezi

Motivul pentru care Lionel Messi a părăsit ultimul antrenament de la PSG

Lionel Messi, în timpul unui antrenament de la PSG/ Profimedia

S-a aflat motivul pentru care Lionel Messi a părăsit ultimul antrenament de la PSG. Presa franceză notează faptul că starul argentinian a simţit un disconfort la nivel muscular, şi nu a vrut să rişte o accidentare. Iniţial, se zvonise faptul că sud-americanul ar fi fost nemulţumit de modul de lucru al antrenorului echipei, Christophe Galtier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG se pregăteşte de duelul cu Rennes, din Ligue 1, meci care se va disputa duminică, de la ora 18:05. Parizienii se conctrează 100% pe câştigarea campionatului, după ce au fost eliminaţi încă din optimi în UEFA Champions League, de Bayern.

Motivul pentru care Lionel Messi a părăsit ultimul antrenament de la PSG

Presa franceză a anunţat faptul că Lionel Messi a simţit un disconfort la nivelul muşchilor adductori, în timpul ultimului său antrenament de la PSG.

Iniţial, apăruse informaţia conform căreia starul argentinian ar fi fost nemulţumit de un exerciţiu propus la antrenament de Christophe Galtier, şi ar fi părăsit nervos, terenul.

Această informaţia a fost ulterior dezminţită de sursa citată mai sus, care asigură faptul că Lionel Messi nu a avut niciun conflict cu Christophe Galtier.

Reclamă

Nu se ştie încă dacă Lionel Messi va putea evolua sau nu în următoarea rundă din Ligue 1, urmând să fie supus mai multor investigaţii, care să descopere cât de gravă este problema resimţită de argentinian.

Dacă va fi pe teren la duelul cu Rennes, Lionel Messi va avea parte de o surpriză neplăcută. Suporterii parizienilor au anunţat faptul că îi vor pregăti o primire ostilă starului argentinian, deoarece aceştia sunt extrem de nemulţumiţi de faptul că echipa a fost eliminată din UEFA Champions League.

„Îl vom fluiera pe Messi la meciul din această duminică. Salariul lui este mult prea mare în comparație cu cât ajută echipa pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vrem ca el să continue la clubul nostru”, se arată în declaraţiile unor şefi din galeria lui PSG, conform bolavip.com.

Lionel Messi negociază prelungirea contractului cu PSG! Anunțul lui Christophe Galtier

Antrenorul lui PSG, Christophe Galtier, a confirmat faptul că Lionel Messi negociază prelungirea contractului cu PSG. Tehnicianul trupei de pe Parc de Princes a dezvăluit că jucătorul sud-american se simte excelent la formația franceză, fiind un jucător esențial de-a lungul sezonului.

Christophe Galtier a vorbit despre situația lui Lionel Messi, de la Paris. Antrenorul lui PSG a dezvăluit că oficialii formației de pe Parc de Princes poartă discuții dese cu starul argentinian.

Galtier a mai declarat că Messi este foarte fericit la PSG, fapt care se observă și în vestiar, cât și în cifrele pe care argentinianul le are în acest sezon, la campioana Franței.

„Știu că Leo, președintele și conducerea discută foarte mult. Nu cunosc detaliile, eu sunt concentrat la meciuri. Trebuie ca toate părțile să fie de acord pentru a rămâne.

Leo este fericit în vestiar, are 18 goluri și 17 pase decisive în acest sezon. A fost des decisiv, e un jucător important și își dorește mereu să îi ajute pe colegi să joace bine”, a declarat Christophe Galtier, conform lequipe.fr.

Reclamă
Recomandări
  • Lionel Messi a părăsit ultimul antrenament de la PSG
  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și