Închide meniul
VIDEO

Nantes – Toulouse 1-5. Finala Cupei Franței a fost exclusiv în AntenaPLAY. Toulouse a câştigat trofeul, după o finală fabuloasă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2023, 23:50 / Actualizat: 30 aprilie 2023, 0:56

Nantes – Toulouse 1-5. Finala Cupei Franței a fost exclusiv în AntenaPLAY. Toulouse a câştigat trofeul, după o finală fabuloasă

Nantes - Toulouse a câştigat Cupa Franţei

Profimedia

Nantes – Toulouse 1-5 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Toulouse a prins o seară magică şi s-a impus clar în finala Cupei Franţei cu Nantes. Toulouse a condus cu 4-0 după doar 31 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nantes era considerată favorita finalei, dacă ținem cont că este deținătoarea trofeului, pe care și l-a trecut în cont de patru ori. De partea cealaltă, Toulouse s-a impus în Cupa Franței o singură dată (1957). Toulouse a făcut o primă repriză de vis şi conducea cu 4-0 în că din minutul 31.

Video cu rezumatul partidei Nantes – Toulouse 1-5

Toulouse a avut un start ca din puşcă pe Stade de France şi a condus cu 2-0 în minutul 10, prin dubla reuşită de Logan Costa, în minutele 5 şi 10. În minutul 23 Thijs Dallinga a făcut 3-0, pentru ca acelaşi Dallinga să stabilească scorul pauzei încă din minutul 31.

Nantes a marcat golul de onoare în minutul 75, prin Blas, din penalty, dar în minutul 79 Aboukhlal a restabilit diferenţa de patru goluri şi Toulouse s-a impus cu 5-1.

VEZI VIDEO NANTES – TOULOUSE 1-5 ÎN ANTENAPLAY

Reclamă

LIVE VIDEO Nantes – Toulouse 1-5. Toate fazele VIDEO sunt aici

Min 90+3: FINAL DE MECI! Toulouse a câştigat primul trofeu din istorie după o finală epică împotriva celor de la Nantes!

Min. 79: GOOOL Toulouse!Aboukhlal a marcat cu un şut fabulos de la marginea careului.

Min. 75: GOOOL Nantes! Blas a transformat impecabil lovitura de la 11 metri!

Reclamă 4 / 0/3

INFO: Show total în tribune făcut de fanii celor două echipe. Ultraşii cântă şi au aprins torţe.

Min. 46: A început a doua repriză.

Min. 45: Final de primă repriză! A fost nebunie totală exclusiv în AntenaPLAY.

Min. 31: GOOOL Toulouse! Dallinga a reuşit şi el dubla! Repriză de coşmar pentru Nantes.

Min. 23: GOOOL Toulouse! Nantes este la pământ. Dallinga a marcat cu o scăriţă de efect, după ce a primit o pasă perfectă de la Suazo.

Min. 10: GOOOL Toulouse! Fundaşul Logan Costa a reuşit „dubla” în minutul 10, când a reluat cu capul din 6 metri. Ce start de finală pentru Toulouse.

Min. 4: GOOOL Toulouse! Logan Costa a marcat cu o lovitură de cap. Golul a fost validat cu ajutorul VAR.

Reclamă

Min. 1: A început partida!

INFO: Înaintea partidei, preşedintele Emmanuel Macron a fost la vestiare pentru a le încuraja pe cele două echipe.

Nantes – Toulouse, echipele de start:

Nantes: Lafont – Centonze, Castelletto, Pallois, Joao Victor – Sissoko, Girotto, Mollet – Blas, Mohamed, Simon.

Toulouse: Haug – Desler, Costa, Nicolaisen, Suazo – Dejaegere, Spierings, Van den Boomen – Aboukhlal, Dallinga, Chaïbi.

Trofeul poate salva sezonul lui Nantes, care se află pe locul 16, la egalitate cu echipa de pe prima poziție retrogradabilă. De cealaltă parte, Toulouse nu stă nici ea prea bine, fiind pe 12.

Pentru a ajunge în finala competiţiei, Nantes a eliminat-o în penultimul act pe Lyon, pe care a învins-o cu 1-0. Toulouse a trecut de Annecy, surpriza din acest an a competiţiei, cu 2-1.

”E o finală în care mi-aș dori din toată inima să câștige Nantes, pentru că are o istorie foarte puternică și niște suporteri minunați și merită să câștige această cupă. Sunt multe sezoane în care s-au bătut la retrogradare. Sper din toată inima să câștige cupa”, a spus Bănel Nicoliță, în exclusivitate pentru Antena Sport.

„Mă bucur că au revenit în Ligue 1. Au făcut multe schimbări, au venit alţi patroni. Îmi doresc ca Toulouse să câştige Cupa Franţei. Cred că Toulouse o va învinge pe Nantes, cu 2-0”, a spus Mihai Roman, pentru Antena Sport.

Cupa Franţei, înfiinţată în 1917

Cupa Franţei a fost înfiinţată în 1917 şi la start au fost prezente echipe din fotbalul profesionist şi amator din Hexagon. Echipa cu cele mai multe trofee este PSG (14). Parizienii au pierdut şi alte cinci finale.

În acest top, PSG este urmată de Olympique Marseille, cu 10 trofee, Saint-Etienne (6), Lille (6) şi Monaco, Paris, Lyon şi Red Star cu câte cinci trofee.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și