Închide meniul

Nasser Al-Khelaifi, mesaj clar după plecările lui Lionel Messi şi Neymar de la PSG: „Nu am fost niciodată mai uniţi”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 6 septembrie 2023, 14:59

Nasser Al-Khelaifi, mesaj clar după plecările lui Lionel Messi şi Neymar de la PSG: „Nu am fost niciodată mai uniţi

Nasser Al-Khelaifi, mesaj clar după plecările lui Lionel Messi şi Neymar de la PSG

Nasser Al-Khelaifi / Profimedia

Nasser Al-Khelaifi, mesaj clar după plecările lui Lionel Messi şi Neymar. Preşedintele parizienilor a oferit un interviu în care a avut numai cuvinte de laudă. De la Kylian Mbappe, până la Luis Enrique, întreaga echipă a campioanei din Ligue 1 a fost lăudată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit lui Al-Khelaifi, formaţia de pe Parc des Princesc nu a fost niciodată mai unită. Declaraţia acestuia vine la scurt timp după ce parizienii s-au despărţit de Lionel Messi şi Neymar, care au plecat în Statele Unite, respectiv Arabia Saudită.

Nasser Al-Khelaifi, mesaj clar după plecările lui Lionel Messi şi Neymar: „Nu am fost niciodată mai uniţi”

Al-Khealifi nu l-a uitat nici pe Kylian Mbappe, despre care a avut numai cuvinte de laudă. Relaţia dintre cei doi pare din ce în ce mai bună, după o vară tensionată. Mbappe a refuzat prelungirea contractului care expiră la finalul sezonului, dar Khelaifi nu a vrut să vorbească despre posibilitatea ca atacantul francez să semneze o nouă înţelegere:

„Kylian Mbappe este un jucător incredibil şi o persoană fantastică.

Echipa lui PSG nu a arătat niciodată mai unită, atât pe teren, cât şi în afara lui. Cred că acest lucru a fost evident săptămâna trecută, la meciul cu Lyon.

Reclamă

Avem un antrenor fantastic, un director sportiv fantastic şi sunt foarte fericit cu noul spirit de la PSG.

Anul acesta, PSG a intrat într-un nou ciclu. Ne concentrăm mai puţin pe rezultate şi mai mult pe prestaţii şi pe stilul de joc. Dacă facem asta, rezultatele vor veni de la sine”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, citat de as.com.

După primele patru etape, PSG are şase puncte. Echipa lui Luis Enrique a remizat în meciurile cu Lorient şi Toulouse, dar s-a impus în duelurile cu Lens şi Lyon.

Reclamă 4 / 0/3

După pauza internaţională, PSG va juca pe teren propriu cu Nice, după care va debuta în noul sezon din UEFA Champions League cu Borussia Dortmund, tot pe Parc des Princes. PSG face parte din „grupa morţii”, alături de Dortmund, AC Milan şi Newcastle.

PSG l-a transferat pe Bradley Barcola, în ultima zi de mercato

PSG l-a transferat pe Bradley Barcola, în ultima zi de mercato. Campioana Franţei, care a picat în grupa morţii în UCL, îi va plăti lui Olympique Lyon 45 de milioane de euro, plus cinci milioane bonusuri în funcţie de obiective, informează EFE.

Atacantul francez de 20 de ani cotat la 18 milioane de euro a semnat un contract pentru următoarele cinci sezoane, valabil până în 2028, cu campioana en titre a Franţei.

Cifrele operaţiunii, furnizate de clubul său de origine, pentru care jucătorul a disputat 47 de meciuri şi a înscris şapte goluri, ridică investiţia parizienilor în transferurile făcute în această vară la 250,5 milioane de euro.

Aici nu sunt incluse cele 65 de milioane de euro pe care le va achita pentru opţiunea de cumpărarea obligatorie a lui Goncalo Ramos la expirarea împrumutului pe un an de la Benfica.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și