Închide meniul

PSG l-a transferat pe Bradley Barcola, în ultima zi de mercato

Dan Roșu Publicat: 1 septembrie 2023, 13:09

Reclamă
PSG l-a transferat pe Bradley Barcola, în ultima zi de mercato

PSG l-a transferat pe Bradley Barcola, în ultima zi de mercato

Bradley Barcola, în tricoul lui Olympique Lyon / Profimedia Images

PSG l-a transferat pe Bradley Barcola, în ultima zi de mercato. Campioana Franţei, care a picat în grupa morţii în UCL, îi va plăti lui Olympique Lyon 45 de milioane de euro, plus cinci milioane bonusuri în funcţie de obiective, informează EFE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul francez de 20 de ani cotat la 18 milioane de euro a semnat un contract pentru următoarele cinci sezoane, valabil până în 2028, cu campioana en titre a Franţei.

PSG l-a transferat pe Bradley Barcola, în ultima zi de mercato

Cifrele operaţiunii, furnizate de clubul său de origine, pentru care jucătorul a disputat 47 de meciuri şi a înscris şapte goluri, ridică investiţia parizienilor în transferurile făcute în această vară la 250,5 milioane de euro.

Aici nu sunt incluse cele 65 de milioane de euro pe care le va achita pentru opţiunea de cumpărarea obligatorie a lui Goncalo Ramos la expirarea împrumutului pe un an de la Benfica.

Barcola a fost promovat în prima echipă a lui Olympique Lyon în 2021 şi alătură la PSG altor achiziţii făcute în această vară, precum Marco Asensio (Real Madrid), Ousmane Dembele (FC Barcelona) sau Lucas Hernandez (Bayern Munchen).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și