Închide meniul

Nasser Al-Khelaifi vrea să scape de Neymar, dar Barcelona refuză să îi facă o ofertă. Juan Laporta: „Ar fi iraţional! A fost ‘răpit’ pentru bani”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iunie 2022, 17:38

Nasser Al-Khelaifi vrea să scape de Neymar, dar Barcelona refuză să îi facă o ofertă. Juan Laporta: „Ar fi iraţional! A fost răpit pentru bani

Nasser Al-Khelaifi vrea să scape de Neymar. L-a pus pe brazilian pe lista de transferuri. Barcelona refuză să facă o ofertă

Neymar şi Nasser Al-Khelaifi / Profimediaimages

Nasser Al-Khelaifi vrea să scape de Neymar şi îşi doreşte să îl vândă de la PSG. Atacantul de 30 de ani, adus pentru o sumă record la Paris, duce însă lipsă de oferte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

13 goluri şi 6 pase decisive a reuşit Neymar în ultima ediţie de campionat. Şeicul lui PSG a reuşit să îl convingă pe Kylian Mbappe să rămână pe Parc des Princes şi cauză soluţii pentru a redresa situaţia financiară a clubului.

Nasser Al-Khelaifi vrea să scape de Neymar. Barcelona nu este interesată de brazilian

Ne dorim jucători tineri, talentaţi şi cu mentalitate de învingători, care îşi doresc să moară pentru acest club. Nu putem vorbi în presă asta (n.r. despre o plecare a lui Neymar). Unii jucători vor pleca, alţii vor veni. Dar sunt negocieri private„, a declarat Nasser Al-Khelaifi.

PSG ar fi dispusă să renunţe la Neymar, mai ales din cauza salariului uriaş pe care îl încasează atacantul. Totuşi, parizienii duc lipsă de oferte pentru starul care mai are contract până în 2025.

Neymar este jucătorul cu cel mai mare salariu din campionatul Franţei. Sud-americanul câştigă, brut, 48.996.000 de euro! Este plătit mai bine decât Leo Messi (40.500.000) şi Kylian Mbappe (26.400.000).

Reclamă

Jurnaliştii de la L’Equipe anunţă că singura echipă la care ar putea pleca Neymar este Barcelona. „Este prea tânăr să ajungă în MLS, iar în Europa nu este interesant pentru granzii Real Madrid, Manchester City, Manchester United, Liverpool sau Bayern„, asigură francezii.

Preşedintele Barcelonei exclude varianta de a-l transfera pe Neymar de la PSG. Nu este dispus să dea niciun ban pentru brazilianul care a fost vândut la campioana Franţei în 2017, pentru 222 milioane de euro.

Cui nu-i place Neymar? Este un jucător excepțional! Jucătorii ajung să fie ‘răpiți’ pentru bani, iar cei care semnează pentru PSG aproape că și-au semnat sclavia. Toți acești jucători, pentru a se întoarce într-o zi la Barça, ar trebui să vină gratuit, deoarece nu suntem în măsură să efectuăm o astfel de operațiune de cumpărare, cât ar putea costa un transfer al acestor jucători. Mai mult, chiar dacă am avea bani nu am face-o, ar fi irațional„, a declarat Joan Laporta, citat de marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Ce spune Neymar despre o posibilă plecare de la PSG

Viitorul lui Neymar la PSG este unul nesigur, brazilianul fiind asociat cu o plecare de pe Parc de Princes. Francezii l-au pus pe lista de jucători ce pot fi transferaţi în această vară, deşi Neymar mai are contract cu PSG pentru încă două sezoane.

Neymar şi-a exprimat dorinţa de a rămâne pe Parc de Princes, pentru a-şi duce contractul la bun sfârşit, anunţă publicaţia spaniolă Marca. Cu toate acestea, şefii celor de la PSG intenţionează să se despartă de mai mulţi jucători în această pauză competiţională, după ce chiar şi managerul Mauricio Pochettino a fost îndepărtat de la echipă.

Este foarte adevărat din partea mea că vreau să rămân la PSG. Cu toate acestea, nimeni nu mi-a spus nimic, dar din partea mea e clar că vreau să rămân”, a spus Neymar, conform publicaţiei Oh My Goal.

Recomandări
  • Nasser Al-Khelaifi l-a pus pe Neymar pe lista de transferuri
  • Barcelona nu îl doreşte pe atacantul brazilian

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și