Închide meniul

Neymar a luat decizia: nu vrea să plece de la PSG, chiar dacă „şeicii” vor să scape neapărat de el

Dan Roșu Publicat: 21 februarie 2023, 10:29

Reclamă
Neymar a luat decizia: nu vrea să plece de la PSG, chiar dacă „şeicii vor să scape neapărat de el

Neymar a luat decizia: nu vrea să plece de la PSG

Neymar, în PSG - Lille 4-3 / Profimedia Images

Neymar nu vrea să plece de la PSG! Brazilianul nu are de gând să plece prea curând de la actuala sa echipă, în ciuda informaţiilor apărute în mass-media internaţională referitoare la dorinţa conducătorilor clubului francez de fotbal de a se despărţi de starul Selecao, scrie presa din Hexagon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform L’Equipe, Neymar intenţionează să-şi ducă până la capăt actualul contract cu PSG, scadent în 2027, nefiind interesat de o despărţire de campioana Franţei la finalul acestui sezon, aşa cum se vehiculează în prezent.

Neymar nu vrea să plece de la PSG

Cotidianul sportiv francez susţine că nici eventuala plecare de pe Parc des Princes a bunului să prieten Lionel Messi, în această vară, nu îl va face pe Neymar să se răzgândească, chiar dacă anturajul său „ascultă în continuare piaţa”, pentru eventuale oferte.

O piaţă extrem de restrânsă însă pentru brazilian, din cauza salariului uriaş pe care acesta îl încasează la PSG, de aproximativ 36 de milioane de euro pe sezon, conform presei.

Neymar, în istoria fotbalului

În vârstă de 31 de ani, Neymar este cel mai scump jucător din istoria fotbalului, după ce Paris Saint-Germain a plătit suma de 222 de milioane de euro pentru a-l transfera de la FC Barcelona, în vara anului 2017.

Reclamă

Atacantul brazilian este în prezent indisponibil, din cauza unei accidentări la gleznă suferită duminica trecută în meciul PSG – Lille (4-3), însă speră să se recupereze la timp pentru a putea evolua în partida retur cu Bayern Munchen din optimile de finală ale Ligii Campionilor, programată în data de 8 martie.

Kylian Mbappe, mesaj disperat după accidentarea lui Neymar

Kylian Mbappe a oferit prima reacție după accidentarea suferită de Neymar în meciul PSG – Lille 4-3, din etapa a 24-a din Ligue 1. Starul parizienilor a transmis că își dorește ca brazilianul să revină pe teren cât mai rapid. Medicii au oferit primul verdict după lovitura încasată de Neymar.

„Sper ca accidentarea lui Neymar să nu fie serioasă, sper să se întoarcă repede, avem nevoie de el!”, a spus Kylian Mbappe, conform ouest-france.fr.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor din presa din Franța, Neymar a suferit o entorsă, dar nu se cunoaște încă lungimea perioadei în care brazilianul va lipsi de pe teren.

În minutul 48 al întâlnirii de la Paris, Neymar s-a duelat pentru minge cu un adversar, a fost împins și a avut parte de o cădere extrem de urâtă. Fotbalistul brazilian și-a făcut glezna praf la contactul cu solul și a țipat după ajutor.

Meciul a fost oprit imediat, medicii au intrat pe teren să-l ajute cât mai repede pe decarul parizienilor. Neymar nu a mai putut continua meciul, în locul său fiind introdus Ekitike. Brazilianul a fost scos cu targa de pe teren, în lacrimi. Suporterii lui PSG l-au aplaudat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și