Închide meniul

Kylian Mbappe, mesaj disperat după accidentarea lui Neymar: „Avem nevoie de el!” Verdictul medicilor pentru starul brazilian

Alexandru Ivan Publicat: 19 februarie 2023, 18:06

Reclamă
Kylian Mbappe, mesaj disperat după accidentarea lui Neymar: „Avem nevoie de el! Verdictul medicilor pentru starul brazilian

Mbappe speră ca accidentarea lui Neymar să nu-l țină multă vreme departe de gazon pe starul brazilian.

Neymar, alături de Kylian Mbappe, într-un meci pentru PSG / Profimedia

Kylian Mbappe a oferit prima reacție după accidentarea suferită de Neymar în meciul PSG – Lille 4-3, din etapa a 24-a din Ligue 1. Starul parizienilor a transmis că își dorește ca brazilianul să revină pe teren cât mai rapid. Medicii au oferit primul verdict după lovitura încasată de Neymar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe speră ca accidentarea lui Neymar să nu-l țină multă vreme departe de gazon pe starul brazilian

Kylian Mbappe, reacție după accidentarea lui Neymar

„Sper ca accidentarea lui Neymar să nu fie serioasă, sper să se întoarcă repede, avem nevoie de el!”, a spus Kylian Mbappe, conform ouest-france.fr.

Potrivit informațiilor din presa din Franța, Neymar a suferit o entorsă, dar nu se cunoaște încă lungimea perioadei în care brazilianul va lipsi de pe teren.

Cât de gravă e accidentarea? Nu știm, el va face investigații chiar acum”, a spus și antrenorul lui PSG, Christophe Galtier.

Reclamă

Neymar s-a accidentat în PSG – Lille și a fost scos cu targa de pe teren

Titular în derby-ul de pe Parc des Princes, Neymar a reușit să înscrie și a oferit și o pasă decisivă. Din păcate pentru el, meciul avea să fie unul de coșmar.

În minutul 48 al întâlnirii de la Paris, Neymar s-a duelat pentru minge cu un adversar, a fost împins și a avut parte de o cădere extrem de urâtă. Fotbalistul brazilian și-a făcut glezna praf la contactul cu solul și a țipat după ajutor.

Meciul a fost oprit imediat, medicii au intrat pe teren să-l ajute cât mai repede pe decarul parizienilor. Neymar nu a mai putut continua meciul, în locul său fiind introdus Ekitike. Brazilianul a fost scos cu targa de pe teren, în lacrimi. Suporterii lui PSG l-au aplaudat.

Reclamă 4 / 0/3

Vestea este una foarte îngrijorătoare pentru parizieni, care vor avea parte de un retur „de foc” cu Bayern Munchen pe Allianz Arena. Manșa retur va pleca de la scorul de 1-0 pentru bavarezi și va avea loc pe 8 martie.

Neymar, dorit de Chelsea

Oficialii lui Chelsea sunt pregătiți să dea o nouă lovitură răsunătoare. Potrivit leparisien.fr, clubul de pe Stamford Bridge visează să-l aducă la Londra pe Neymar.

Starul brazilian se află de mai multă vreme în relații tensionate cu conducerea lui PSG, iar o despărțire în următoarea perioadă nu este imposibilă. De această situație ar vrea să profite Chelsea, echipă care a cheltuit 329.5 milioane de euro doar în această iarnă.

Nasser Al-Khelaifi, șeicul de la cârma lui PSG, și Todd Boehly, patronul lui Chelsea, s-au întâlnit zilele trecute la Paris pentru a discuta un posibil transfer al lui Neymar la finalul sezonului. Jurnaliștii francezi susțin că Al-Khelaifi nu s-ar fi împotrivit unui astfel de scenariu, iar londonezii sunt hotărâți să finalizeze mutarea.

Todd Boehly nu s-a ferit să „arunce” cu banii de când a venit la conducerea lui Chelsea, iar acum este pregătit să pună pe masă 60 de milioane de euro pentru transferul lui Neymar.

Totuși, există posibilitatea ca PSG să ceară o sumă mult mai mare în schimbul brazilianului, ținând cont de renumele său și de faptul că Boehly nu se uită la bani când vine vorba de transferuri,

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și