Închide meniul

Neymar, nesigur în privinţa viitorului său la PSG: „Nu ştiu ce planuri au cu mine”. Ce a declarat Christophe Galtier

Viviana Moraru Publicat: 23 iulie 2022, 20:15

Neymar, nesigur în privinţa viitorului său la PSG: „Nu ştiu ce planuri au cu mine. Ce a declarat Christophe Galtier

Abaca Press / Poupart Julien/ABACA via Hepta

Neymar/ Hepta

  • Neymar vrea să rămână la PSG
  • Christophe Galtier, nesigur în privinţa viitorului starului brazilian

Neymar şi-a manifestat dorinţa de a rămâna la PSG, însă Christophe Galtier este nesigur în privinţa viitorului starului brazilian. Totul va fi în ceaţă până la încheierea perioadei de mercato, după cum afirmă chiar antrenorul parizienilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG se pregăteşte de startul noului sezon, cu un nou antrenor pe banca, Christophe Galtier. Conducerea clubului parizian continuă curăţenia de vară, iar cel vizat este unul dintre starurile echipei, Neymar.

Neymar vrea să rămână la PSG. Ce a declarat Christophe Galtier

Într-o declaraţie făcută sâmbătă, în cantonamentul lui PSG din Japonia, Neymar a respins speculaţiile presei privind plecarea sa de la campioana Franţei, afirmând că vrea să rămână la Paris. Totodată, brazilianul a mai spus că nimeni din conducere nu i-a comunicat nimic şi nu cunoaşte care sunt planurile clubului în ceea ce îl priveşte.

Reclamă

Speculaţiile au apărut în contextul în care la PSG a fost instalată o nouă conducere sportivă – în frunte cu Luis Campos, consilier pe probleme de fotbal, şi antrenorul Christophe Galtier.

”Întotdeauna mi-am dorit să rămân aici, la PSG. Însă până acum clubul nu mi-a comunicat nimic, nu am discutat cu conducerea şi nu ştiu ce planuri au pentru mine”, a spus Neymar, potrivit L’Equipe.

Reclamă

Tot sâmbătă, antrenorul Christophe Galtier a declarat că nu ştie ce se va întâmpla cu Neymar în perioada următoare: ”Îl anunţăm că pleacă, îl anunţăm că va rămâne… nu ştiu ce va fi în viitorul apropiat, până la închiderea perioadei de transferuri”, a spus Galtier.

Neymar are contract cu PSG pentru încă cinci ani, până în iunie 2027. În ulimul sezon, starul brazilian a bifat 28 de partide în toate competiţiile, marcând 13 goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 8.

Christophe Galtier, anunț clar după ce a devenit antrenorul lui PSG: ”Cum să nu mă bazez pe Neymar?”

Christophe Galtier a făcut un anunț clar despre Neymar, după ce a devenit antrenorul lui PSG. Presa internațională a dezvăluit că superstarul brazilian este pe picior de plecare, iar tehnicianul a lămurit situația acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

Christophe Galtier l-a înlocuit pe Mauricio Pochettino și are planuri mari cu Neymar, care în 2017 devenea cel mai scump transfer din istoria fotbalului.

”Este un jucător de clasă mondială. Ce antrenor nu ar vrea să aibă așa jucător în echipă? Trebuie să ai o balanță, dar știu ce vreau de la el. Sunt sigur că va rămâne la noi. Îi iubim pe cei mai buni!”, a transmis Christophe Galtier, citat de Marca.

Christophe Galtier, prezentat oficial la PSG

Christophe Galtier este noul antrenor al lui PSG. Antrenorul în vârstă de 55 de ani a fost prezentat marţi la noul său club, în cadrul unei conferinţe de presă.

PSG s-a despărţit de Mauricio Pochettino în această pauză competiţională. Acesta se afla pe banca parizienilor din ianuarie 2021, şi a reuşit să câştige un titlu în Ligue 1, în 2022. Pe plan european, performanţele nu au fost notabile, PSG fiind eliminată încă din optimi de Real Madrid.

Christophe Galtier a semnat un contract pe doi ani şi va fi prezent încă de marţi la antrenamentele echipei.

„O să muncim împreună pentru a face oamenii fericiți. Am acceptat această poziție pentru că mă consider capabil. Singur nu o să pot, doar împreună o să reușim. Nu există o echipă mai potrivită ca PSG pentru a câștiga trofee”, a declarat Christophe Galtier, la conferinţa de prezentare.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves
Fotbal extern • 20 mart., 18:30
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves! 1 milion de euro pentru a-l elibera pe fostul star de la Barcelona
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol