Închide meniul

Neymar rămâne la PSG şi în sezonul viitor! „Voi fi acolo, cu sau fără dragoste”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 iulie 2023, 10:52

Neymar rămâne la PSG şi în sezonul viitor! „Voi fi acolo, cu sau fără dragoste

Neymar rămâne la PSG şi în sezonul viitor

Neymar, în timpul unui eveniment / Getty Images

Neymar rămâne la PSG şi în sezonul viitor. Brazilianul a declarat că speră să rămână la campioana Franţei şi în echipa naţională a Braziliei, pe fondul zvonurilor privind plecarea sa de la clubul francez şi după ce a lăsat semne de îndoială privind viitorul său internaţional după eşecul „Selecao” la Cupa Mondială din Qatar, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul „Selecao” nu a mai jucat din 19 februarie, când a fost victima unei accidentări la glezna dreaptă în cursul meciului cu formaţia Lille OSC. După accidentarea la gleznă, brazilianul a fost supus unei intervenţii chirurgicale, în luna martie, care l-a împiedicat să dispute finalul de sezon cu PSG.

Neymar rămâne la PSG şi în sezonul viitor

„Eu sper să joc în acest sezon la PSG, am un contract cu Paris Saint-Germain şi până acum nimeni nu mi-a vorbit despre o eventuală plecare. Eu sunt totuşi liniştit, chiar dacă nu este multă dragoste între suporteri şi jucători.

Dar voi fi acolo, cu sau fără dragoste”, a afirmat Neymar într-un interviu difuzat miercuri pe postul YouTube al ziaristului sportiv Casimiro Miguel.

Neymar: „Este o accidentare problematică”

Numele atacantului sud-american a fost vehiculat în această vară în legătură cu un posibil transfer la un alt club, însă şansele ca Neymar să plece de pe Parc des Princes înaintea startului noului sezon sunt destul de reduse.

Reclamă

„Este o o accidentare problematică, este foarte inconfortabil. Procesul a fost dureros şi dificil, dar eu caut să-mi revin. Victoria face parte mereu din obiective, dar îmi doresc să joc bine, este primul lucru”, a adăugat Neymar.

Atacantul brazilian a afirmat, de asemenea, că va continua să poarte culorile echipei naţionale a Braziliei, după ce a lăsat să planeze îndoiala după eşecul cu Croaţia, la penalty-uri, în sferturile Mondialului din Qatar de anul trecut.

„După Cupa Mondială, nu am mai vrut să continui, nu din cauza durerii că am pierdut, ci pentru a evita ca familia mea să sufere, pentru că asta este foarte important. Dar vor trebui să suporte încă. M-am gândit mult şi îmi doresc un titlu mondial, pe care Brazilia nu l-a mai câştigat din 2002”, a explicat Neymar.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și