Închide meniul

Ousmane Dembele, prezentat oficial la PSG! Mesajul clubului parizian pentru noul star al echipei

Bogdan Stănescu Publicat: 12 august 2023, 12:28

Reclamă
Ousmane Dembele, prezentat oficial la PSG! Mesajul clubului parizian pentru noul star al echipei

Ousmane Dembele, prezentat oficial la PSG!

Ousmane Dembele a semnat până în 2028 cu PSG / Instagram

Ousmane Dembele a fost prezentat oficial la PSG! Aflat în conflict cu Kylian Mbappe, clubul parizian a dat lovitura cu Dembele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul francez era dorit în continuare la Barcelona de Xavi, dar antrenorul campioanei din La Liga nu l-a putut opri să semneze cu PSG.

Ousmane Dembele, prezentat oficial la PSG!

Să facem istorie în Paris! Bine ai venit, Dembele”, i-a transmis PSG starului francez, care a luat titlul sezonul trecut cu FC Barcelona.

Ousmane Dembele s-a alăturat lui Paris Saint-Germain de la FC Barcelona. Campionul mondial, care va purta numărul 23, a semnat pentru 5 sezoane”, a transmis PSG pe Instagram.

Ousmane Dembele a ajuns la Barcelona în vara anului 2017, iar catalanii au plătit, în total, suma de 135 de milioane de euro pentru transferul său de la Borussia Dortmund. Barcelona a dat în primă fază 105 milioane de euro, după care a plătit alte 30 de milioane, sub formă de bonusuri.

Reclamă

Dembele nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor, după ce perioada sa pe Camp Nou a fost marcată de mai multe accidentări. În cei şase ani petrecuţi la Barcelona, el a jucat 185 de partide pentru catalani în toate competiţiile, reuşind să înscrie 40 de goluri şi să dea 43 de pase de gol.

Potrivit celor de la transfermarkt.com, Ousmane Dembele este cotat la 60 de milioane de euro.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Paris Saint-Germain (@psg)

Reclamă 4 / 0/3

Xavi, dezamăgit de plecarea lui Ousmane Dembele: „L-am întrebat care e motivul real pentru care se duce la PSG”

Xavi, dezamăgit de plecarea lui Ousmane Dembele. Chiar dacă transferul nu este oficial, francezul se va despărţi de Barcelona şi va merge la PSG, după ce s-a înţeles deja cu conducerea echipei de pe Parc des Princes.

Antrenorul catalanilor a vorbit după succesul cu 1-0 în faţa celor de la AC Milan şi nu şi-a ascuns dezamăgirea în ceea ce îl priveşte pe Ousmane Dembele. Xavi şi-ar fi dorit ca francezul să continue la Barcelona şi a încercat să îl convingă să rămână, dar oferta parizienilor nu s-a putut compara cu ce ar fi putut oferi clubul catalan.

Xavi a declarat că l-a întrebat care sunt motivele pentru care Dembele vrea să se ducă la PSG, dar spune că francezul nu i-a oferit un răspuns clar:

„Sunt dezamăgit. Nu ne-am putut lupta cu oferta celor de la PSG. Am încercat, dar mi-a spus că a vorbit deja cu Nasser şi cu Luis Enrique şi că nu mai poate da înapoi. E păcat, îi doresc mult succes.

E foarte simplu ce s-a întâmplat. A venit la mine cu propunerea de la PSG. Mi-a spus că vrea să plece, că are vorbit cu Luis Enrique şi Nasser şi că are o ofertă cu care noi nu ne putem lupta. L-am întrebat care e motivul real pentru care se duce la PSG şi nu a putut să îmi răspundă. Poate e ceva personal. Cel mai important lucru e că el a fost clar”, a declarat Xavi, potrivit marca.com.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și