Închide meniul

Pe lângă Beșiktaș, Mircea Lucescu a refuzat-o și pe Olympique Lyon. „Il Luce”, un nou anunț categoric despre viitorul său

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 ianuarie 2024, 17:51

Pe lângă Beșiktaș, Mircea Lucescu a refuzat-o și pe Olympique Lyon. Il Luce”, un nou anunț categoric despre viitorul său

Pe lângă Beșiktaș, Mircea Lucescu a refuzat-o și pe Olympique Lyon

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

S-a aflat că, pe lângă Beșiktaș, Mircea Lucescu a refuzat-o și pe Olympique Lyon. Chiar cel mai titrat antrenor român a dezvăluit această informație uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent liber de contract după despărțirea de Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a făcut un nou anunț categoric despre viitorul său, după ce i-a refuzat pe turcii de la Beșiktaș, care au venit la București pentru a negocia cu el. Motivul acestuia este că nu dorește să preia o echipă la jumătatea sezonului.

Pe lângă Beșiktaș, Mircea Lucescu a refuzat-o și pe Olympique Lyon. Dezvăluirea tehnicianului

Antrenorul ajuns la 78 de ani a dezvăluit faptul că nu a dorit să o pregătească nici pe Olympique Lyon, formație care a avut un start de sezon dezastruos în Ligue 1. Mircea Lucescu a menționat că i-a refuzat pe francezi din același motiv pentru care nu a dorit să o preia pe Beșiktaș.

„(n.r. Despre oferta venită de la Olympique Lyon) Da, am refuzat-o și pe aceea. Au fost discuții și acolo, dar nu am dorit din același motiv. Cine îți asumă riscul de a prelua o echipă în mijlocul campionatului?

Lucrezi cu jucători pe care nu-I cunoști, nu ai contribuit nici la formarea, nici la aducerea, nici la pregătirea lor. E complicat. De asta nici aici, acasă, nu mă gândesc să preiau vreo echipă”, a spus Mircea Lucescu, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

Un lucru interesant este faptul că pe lista celor de la Olympique Lyon s-ar fi aflat, conform unor zvonuri apărute în presa internațioală, și Elias Charalambous, actualul antrenor de la FCSB.

Turcii au ieșit la atac, după ce Mircea Lucescu a refuzat-o pe Beșiktaș

Jurnaliștii publicației fotospor.com susțin faptul că Mircea Lucescu a avut o atitudine prin care i-a insultat pe oficialii lui Beșiktaș, la negocierile de la București.

Conform acestora, reprezentanții clubului din Istanbul au decis să nu îl mai contacteze pe cel mai titrat antrenor român. De asemenea, jurnaliștii publicației menționate anterior au făcut dezvăluiri despre discuția dintre oficiali și Lucescu. Iată ce ar fi spus tehnicianul:

Reclamă 4 / 0/3

Beșiktaș a devenit de nerecunoscut. Am urmărit meciurile. Echipa este într-o situație groaznică. Doar eu pot să vă salvez”

  • „Nimeni nu cunoaște campionatul din Turcia mai bine decât mine. Dacă aduceți un antrenor care nu cunoaște liga, lucrurile vor deveni și mai rele”
  • „Voi lucra atât timp cât sănătatea îmi va permite, iar contractul va fi făcut în consecință. Știți sumele pe care le încasam în Turcia și Ucraina”
  • „Eu fac transferurile. Eu aleg jucătorii, eu îi aduc. Nimeni nu se poate amesteca în munca mea. Am făcut milioane din vânzările de fotbaliști când eram la Șahtior. Pot face asta și la Beșiktaș”
  • „Eu îmi aleg secunzii. Voi aduce atât turci, cât și străini”

După ce negocierile cu Mircea Lucescu s-au încheiat, cei de la Beșiktaș l-au numit antrenor pe Fernando Santos, care a fost, în trecut, selecționer al echipelor naționale din Grecia, Portugalia sau Polonia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și