Închide meniul

Pleacă Lionel Messi de la PSG? Nasser Al-Khelaifi, ultimele detalii despre starul argentinian, înaintea finalei Campionatului Mondial

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 decembrie 2022, 21:02

Pleacă Lionel Messi de la PSG? Nasser Al-Khelaifi, ultimele detalii despre starul argentinian, înaintea finalei Campionatului Mondial

Nasser Al-Khelaifi, detalii de ultimă oră despre Lionel Messi

Lionel Messi şi Nasser Al-Khelaifi/ Profimedia

Nasser Al-Khelaifi a oferit ultimele detalii despre viitorul lui Lionel Messi la PSG, chiar înaintea finalei Campionatului Mondial. Preşedintele campioanei Franţei a declarat că o decizie finală în cazul starului argentinian se va lua după încheierea turneului final din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi îşi va încheia contractul cu PSG la sfârşitul sezonului. Argentinianul nu a luat nicio decizie în privinţa viitorului său, fiind concentrat în prezent pe câştigarea finalei Campionatului Mondial din Qatar. Meciul de gală dintre Argentina şi Franţa va fi duminică, de la ora 17:00, în format live text, pe AS.ro!

Pleacă Lionel Messi de la PSG? Nasser Al-Khelaifi, detalii de ultimă oră despre starul argentinian

Nasser Al-Khelaifi a declarat că Lionel Messi este fericit pe Parc de Princes, în ciuda faptului că starul „pumelor” a ales încă să nu-şi prelungească înţelegerea cu francezii. Preşedintele trupei de pe Parc de Princes este încrezător că argentinianul va continua în capitala Franţei, dat fiind sezonul de vis pe care îl traversează acesta.

„Dacă ambele părţi vor dori prelungirea contractului, el va rămâne. Ne-am spus că vom vorbi după Cupa Mondială. Confirm de o mie de ori că Messi este fericit la club, are un sezon foarte bun. Cred că vrea să rămână”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, conform rmcsport.com.

Totodată, preşedintele de la PSG a oferit declaraţii şi despre Kylian Mbappe, jucător care deşi şi-a prelungit înţelegerea pe Parc de Princes la începutul anului, s-a zvonit că ar vrea să se despartă de campioana Franţei.

Reclamă

„Se află sub contract. Kylian este unul dintre cei mai bun jucători în prezent, este un jucător grozav, şi un om minunat”, a mai spus Nasser Al-Khelaifi, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Kylian Mbappe şi Lionel Messi se vor duela în finala Campionatului Mondial. Ultimul act al competiţiei din Qatar poate decide şi cine va fi golgheterul turneului final, ambele staruri de la PSG având câte 5 goluri marcate.

Lionel Messi a fost transferat de PSG la începutul sezonului trecut, de la Barcelona. Actuala stagiune a fost una de vis pentru sud-american, acesta reuşind să marcheze, doar pentru francezi, 12 goluri, în 19 partide, contribuind cu pasă decisivă la alte 14 reuşite.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi, absent la ultimul antrenament al Argentinei

Lionel Messi a fost absent la ultimul antrenament al Argentinei! Emoții uriașe pentru “Pume”, înaintea finalei Campionatului Mondial, contra Franței, programată pe 18 decembrie, de la ora 17:00.

Lionel Messi a avut o prestație fabuloasă și în semifinala cu Croația, reușind un gol și un assist. În timpul meciului însă, starul argentinian a resimțit un disconfort la piciorul stâng, dar a rămas pe teren până la final.

Potrivit footmercato.net, Messi a fost absent la antrenamentul efectuat joi de “Pume”, cu 3 zile înainte de marea finală. Super-atacantul lui PSG a acuzat dureri în zona coapsei și a alarmat întreaga suflare argentiniană.

“Argentinienii își vor ține respirația în următoarele ore”, a notat sursa citată, după vestea că Lionel Messi n-a fost prezent la ultimul antrenament.

Messi a fost integralist în toate cele 6 meciuri disputate până acum de naționala lui Lionel Scaloni la Cupa Mondială din Qatar. Starul sud-american se află la cea de-a doua finală de Mondial din carieră, după cea din 2014, pierdută de Argentina în fața Germaniei, scor 0-1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și