Închide meniul

CM 2022 | Lionel Messi, absent la ultimul antrenament al Argentinei! Emoții uriașe pentru „Pume”, înaintea finalei cu Franța

Cosmin Cioboată Publicat: 16 decembrie 2022, 8:53

Reclamă
CM 2022 | Lionel Messi, absent la ultimul antrenament al Argentinei! Emoții uriașe pentru „Pume, înaintea finalei cu Franța

Lionel Messi nu s-a antrenat cu 3 zile înaintea finalei Campionatului Mondial

Lionel Messi nu s-a antrenat cu 3 zile înaintea finalei Campionatului Mondial / Profimedia

Lionel Messi a fost absent la ultimul antrenament al Argentinei! Emoții uriașe pentru „Pume”, înaintea finalei Campionatului Mondial, contra Franței, programată pe 18 decembrie, de la ora 17:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul de „5 stele” dintre Argentina și Franța va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

CM 2022 | Lionel Messi, absent la ultimul antrenament al Argentinei!

Lionel Messi a avut o prestație fabuloasă și în semifinala cu Croația, reușind un gol și un assist. În timpul meciului însă, starul argentinian a resimțit un disconfort la piciorul stâng, dar a rămas pe teren până la final.

Potrivit footmercato.net, Messi a fost absent la antrenamentul efectuat joi de „Pume”, cu 3 zile înainte de marea finală. Super-atacantul lui PSG a acuzat dureri în zona coapsei și a alarmat întreaga suflare argentiniană.

„Argentinienii își vor ține respirația în următoarele ore”, a notat sursa citată, după vestea că Lionel Messi n-a fost prezent la ultimul antrenament.

Reclamă

Messi a fost integralist în toate cele 6 meciuri disputate până acum de naționala lui Lionel Scaloni la Cupa Mondială din Qatar. Starul sud-american se află la cea de-a doua finală de Mondial din carieră, după cea din 2014, pierdută de Argentina în fața Germaniei, scor 0-1.

Lionel Messi, anunț categoric înainte de finala Campionatului Mondial din Qatar

Lionel Messi a făcut un anunț categoric înainte de finală. Starul Argentinei susține că duelul cu învingătoarea dintre Franța și Maroc va fi ultimul al său la un Mondial.

Partida cu Croația a fost a patra în care Messi a fost desemnat omul meciului. El a transformat un penalty și a făcut o fază memorabilă la ultima reușită a duelului cu Croația. Mai mult, e a 10-a oară când primește acest premiu la toate turneele mondiale la care a participat.

Reclamă 4 / 0/3

”Sunt mândru să fiu capabil să îmi închei participarea la Cupa Mondială cu meciul e duminică. Ce am experimentat e ceva îmbucurător. Cu siguranță, duminică va fi ultimul meu meci la un Mondial. Patru ani sunt mulți, până la următorul. Sunt fericit că pot să termin cum se poate mai bine.

M-am simțit foarte bine la acest turneu. M-am simțit puternic înainte de fiecare meci. Am făcut multe sacrificii, ultimul meci a avut și prelungiri și nu ne-a fost deloc ușor. Am ajuns obosiți, dar grupul a arătat din nou putere. Am făcut un meci foarte bun cu Croația, știam de ce vom avea parte.

Am pregătit meciul foarte bine. Știam că vor avea și ei mingea, pentru că au niște jucători foarte buni la mijlocul terenului. Știam că vom avea șansele noastre. Sunt fericit și m-am simțit foarte bine de-a lungul acestui Mondial. Din fericire, am putut ajuta echipa și lucrurile au mers foarte bine.

Echipa, pe lângă putererea ei, este și una inteligentă și știe să citească fiecare moment al meciurilor. Scaloni a zis-o deja, e un grup foarte inteligent, care știe când trebuie să sufere, când trebuie să preseze, să se retragă. Echipa știe să citească meciurile.

Avem un staff foarte bun care nu lasă nimic la voia întâmplării. Ne învață fiecare detaliu important la fiecare meci. Niciodată nu ne simțim pierduți pe teren. Știm ce avem de făcut în fiecare meci. Știam că Croația poate avea posesia, dar știam ce forță avem după ce recuperăm mingea. Ei ne-au lăsat mai multe spații”, a spus Messi, citat de marca.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și