Închide meniul

Presa franceză anunţă că sosirea lui Luis Enrique la PSG este iminentă! Spaniolul va renunţa la asistentul lui Christophe Galtier

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iulie 2023, 9:08

Reclamă
Presa franceză anunţă că sosirea lui Luis Enrique la PSG este iminentă! Spaniolul va renunţa la asistentul lui Christophe Galtier

Presa franceză anunţă că sosirea lui Luis Enrique la PSG este iminentă

Luis Enrique, în timpul partidei dintre Germania şi Spania / Profimedia Images

Numirea lui Luis Enrique în funcţia de antrenor al echipei Paris Saint-Germain este iminentă, a anunţat presa franceză. Antrenamentele sunt pe cale să se reia, iar viitorul staff de antrenori parizieni continuă să prindă contur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă nu apar surprize, Joao Sacramento, asistentul lui Christophe Galtier la PSG, ar urma să părăsească clubul din capitală şi să nu facă parte din următorul staff tehnic al lui Luis Enrique, relatează news.ro.

Presa franceză anunţă că sosirea lui Luis Enrique la PSG este iminentă

Pe de altă parte, Isidro Ramon, Pedro Gomez şi Alberto Piernas au şanse mari să-şi păstreze locurile de muncă. Ultimii doi se bucură de o relaţie excelentă cu antrenorul spaniol şi cu staff-ul său.

Sosirea lui Luis Enrique va fi anunţată oficial foarte curând. Cu toate acestea, nu există încă un calendar definitiv pentru o conferinţă de presă sau un anunţ. Contractul lui Galtier trebuie încă „rupt”, iar ultimele discuţii se referă doar la indemnizaţia de plecare.

Luis Enrique este liber de contract din decembrie 2022, după ce s-a despărțit de naționala Spaniei. Tehnicianul a plecat de pe banca selecționatei iberice, după ce „Furia Roja” a fost eliminată în optimile Campionatului Mondial din Qatar, de către Maroc.

Reclamă

Jurnalistul Fabrizio Romano anunța şi el la sfârşitul lunii trecute că Luis Enrique s-a înţeles cu PSG. Acesta susținea că tehnicianul iberic în vârstă de 53 de ani va semna un contract valabil pe două sezoane cu gruparea de pe Parc de Princes.

Christophe Galtier a fost arestat, alături de fiul lui! De ce este acuzat fostul antrenor de la PSG

Christophe Galtier a fost arestat pe 30 iunie în Franța, alături de fiul său, John Valovic-Galtier. Cei doi sunt acuzați de discriminare rasială, anunță presa din Franța. Christophe Galtier s-a despărțit în această vară de PSG, după un sezon petrecut pe banca trupei de pe Parc de Princes. În prezent, tehnicianul nu și-a găsit o altă echipă.

Conform RMC Sport, Christophe Galtier a fost dus la secția de poliție în cursul dimineții de vineri, alături de fiul lui. Cei doi au fost audiați încă de la primele ore ale dimineții, de către oamenii legii din Nice.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa citată mai sus anunță că fostul tehnician al lui PSG este acuzat de „discriminare pe baza rasei sau apartenența la o religie”. Acuzațiile i-au fost aduse în perioada în care acesta era antrenorul celor de la Nice, între 2021 și 2022. Ancheta a început după ce un mail al fostului director de la Nice a fost făcut public. Mail-ul respectiv prezenta cuvintele discriminatorii ale lui Galtier, la adresa unor jucători de la Nice.

Tehnicianul îi comunica directorului sportiv de la Nice, de la acea vreme, că vrea să schimbe din temelii lotul echipei, fiind nemulțumit de existența unui număr mare de jucători musulmani. Ulterior, Christophe Galtier a negat că ar fi spus aceste lucruri, însă în cele din urmă a fost dus la poliție, unde cazul său este analizat.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată Vezi toate știrile
Citește și