Închide meniul

Preşedintele de la PSG, după plecările lui Messi, Neymar şi Ramos: „Am suferit un cutremur pozitiv!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 octombrie 2023, 14:24

Preşedintele de la PSG, după plecările lui Messi, Neymar şi Ramos: „Am suferit un cutremur pozitiv!

Preşedintele de la PSG, în culmea fericirii după plecările lui Messi, Neymar şi Ramos

Lionel Messi şi Neymar/ Profimedia

Preşedintele de la PSG a oferit declaraţii, după plecările lui Lionel Messi, Neymar şi Sergio Ramos de la club. Nasser Al-Khelaifi a declarat că echipa a suferit un cutrem, în sensul pozitiv, în vara trecută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG s-a despărţit de trei vedete, înainte de startul sezonului. Lionel Messi s-a transferat la Inter Miami, Neymar la Al-Hilal, în timp ce Sergio Ramos a revenit la Sevilla.

Preşedintele de la PSG, în culmea fericirii după plecările lui Messi, Neymar şi Ramos

Nasser Al-Khelaifi a oferit o serie de declaraţii, despre schimbările care s-au produs în club, în perioada verii. Clubul s-a reorientet către jucători tineri, iar preşedintele francezilor a declarat că este nevoie de răbdare, pentru noul proiect de la echipă.

De asemenea, Al-Khelaifi s-a declarat convins de faptul că echipa merge în direcţia cea bună, în acest sezon.

„Am suferit un cutremur la club, în sens pozitiv, în această vară, mai mult decât și-a imaginat cineva…

Reclamă

Când construiești noi fundații, este nevoie de timp. Îți trebuie răbdare și perseverență. Reacțiile exagerate nu-și au locul.

Știm că mergem în direcția potritivă”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, citat de Fabrizio Romano.

Neymar a spus totul despre perioada petrecută la PSG

Neymar a rupt tăcerea şi a spus totul despre perioada petrecută la PSG. Starul brazilian a dezvăluit că atât el, cât şi Lionel Messi, au trăit un iad la gruparea de pe Parc de Princes.

Reclamă 4 / 0/3

Starul brazilian a declarat că şi el, şi Lionel Messi, au plecat supăraţi de la PSG, deoarece nu au reuşit să câştige ceea ce şi-au propus.

„Am fost foarte fericit pentru sezonul pe care l-a avut Messi, dar în același timp am fost și foarte trist, pentru că a avut parte de două experiențe total opuse. A fost un rai cu naționala Argentinei, a câștigat tot ce se putea în ultimii ani, iar la PSG a trecut prin iad, amândoi am trăit un iad acolo.

Am fost supărați, pentru că nu am mers degeaba acolo, am fost acolo să dăm tot ce avem mai bun, să fim campioni, să încercăm să scriem istorie, de asta am jucat din nou împreună. Din nefericire, nu am reușit.

Messi a plecat de la PSG într-o manieră în care nu merita pentru tot ceea ce reprezintă el, pentru tot ceea ce face. Toată lumea care îl cunoaște știe că este un tip care se antrenează din greu, care se luptă, dacă pierde se enervează. A fost pus la zid fără motiv din punctul meu de vedere”, a declarat Neymar, pentru O Globo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și