Închide meniul

Neymar a spus totul despre perioada petrecută la PSG: „Eu şi Messi am trăit un iad acolo!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 septembrie 2023, 20:30

Neymar a spus totul despre perioada petrecută la PSG: „Eu şi Messi am trăit un iad acolo!

Neymar a spus totul despre perioada petrecută la PSG

Lionel Messi şi Neymar/ Profimedia

Neymar a rupt tăcerea şi a spus totul despre perioada petrecută la PSG. Starul brazilian a dezvăluit că atât el, cât şi Lionel Messi, au trăit un iad la gruparea de pe Parc de Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar s-a despărţit de PSG în această vară, după şase sezoane precute pe Parc de Princes, şi a semnat cu Al Hilal, echipă din prima ligă din Arabia Saudită.

Neymar a spus totul despre perioada petrecută la PSG

Neymar a vorbit deschis despre ce a trăit în perioada petrecută la PSG. Acesta a dezvăluit că a ales să semneze cu francezii pentru a câştiga trofee, însă totul s-a transformat într-un iad pe Parc de Princes.

Starul brazilian a declarat că şi el, şi Lionel Messi, au plecat supăraţi de la PSG, deoarece nu au reuşit să câştige ceea ce şi-au propus.

Neymar a mai declarat că Lionel Messi s-a despărţit de PSG într-o manieră urâtă, pe care nu o merita, după tot efortul depus pentru campioana Franţei, în cei doi ani petrecuţi la Paris.

Reclamă

„Am fost foarte fericit pentru sezonul pe care l-a avut Messi, dar în același timp am fost și foarte trist, pentru că a avut parte de două experiențe total opuse. A fost un rai cu naționala Argentinei, a câștigat tot ce se putea în ultimii ani, iar la PSG a trecut prin iad, amândoi am trăit un iad acolo.

Am fost supărați, pentru că nu am mers degeaba acolo, am fost acolo să dăm tot ce avem mai bun, să fim campioni, să încercăm să scriem istorie, de asta am jucat din nou împreună. Din nefericire, nu am reușit.

Messi a plecat de la PSG într-o manieră în care nu merita pentru tot ceea ce reprezintă el, pentru tot ceea ce face. Toată lumea care îl cunoaște știe că este un tip care se antrenează din greu, care se luptă, dacă pierde se enervează. A fost pus la zid fără motiv din punctul meu de vedere”, a declarat Neymar, pentru O Globo.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul lui Al-Hilal, deranjat că Neymar a fost convocat la naţionala Brazilei

Antrenorul lui Al-Hilal a fost deranjat că Neymar a fost convocat la naţionala Brazilei. Jorge Jesus, antrenorul echipei din Arabia Saudită cu care starul brazilian a semnat în această vară, şi-a exprimat nemulţumirea legată de convocarea lui Neymar la naţională.

Neymar nu a mai jucat de pe 19 februarie, de la meciul PSG – Lille 4-3. Brazilianul s-a accidentat atunci la gleznă şi a suferit şi o intervenţie chirurgicală, fiind indisponibil până la finalul sezonului pentru formaţia pariziană.

Ajuns la Al-Hilal în această vară, Neymar este în continuare accidentat. Jorge Jesus, antrenorul formaţiei din Arabia Saudită, şi-a exprimat nemulţumirea legată de convocarea lui Neymar la meciurile din luna septembrie ale naţionalei Braziliei.

„Neymar a ajuns accidentat, are o problemă musculară. Nu ştiu exact când va reveni şi când va fi pregătit să joace şi să se antreneze normal. Nu ar trebui să fie disponibil pentru naţionala Braziliei şi nu ar trebui să se ducă. Acum se recuperează”, a declarat Jorge Jesus, potrivit goal.com, după remiza lui Al-Hilal cu Al-Feiha.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și