Închide meniul

Probleme între Luis Enrique şi PSG! Spaniolul ia în considerare o despărţire de clubul parizian

Alex Masgras Publicat: 4 august 2023, 10:58

Reclamă
Probleme între Luis Enrique şi PSG! Spaniolul ia în considerare o despărţire de clubul parizian

Probleme între Luis Enrique şi PSG

Luis Enrique, antrenorul lui PSG / Profimedia

Probleme între Luis Enrique şi PSG! Ajuns în această vară pe Parc des Princes, antrenorul spaniol nu are parte de o vară liniştită. Cazul lui Mbappe îi dă mari bătăi lui Enrique, cel care mai poate primi o lovitură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Franţa a anunţat că Luis Campos, consilierul parizienilor, este pe picior de plecare, lucru care poate duce la o desprăţire de Enrique, la doar câteva săptămâni de la instalarea sa ca principal la campioana din Ligue 1.

Probleme între Luis Enrique şi PSG! Spaniolul ia în considerare o despărţire de clubul parizian

Spaniolii de la marca.com anunţă că Luis Enrique ia în calcul o despărţire de PSG la doar câteva săptămâni de la sosirea pe Parc des Princes. Antrenorul de 53 de ani nu are parte de o vară liniştită, iar proiectul său de la Paris riscă să nu prindă contur.

După cazul Mbappe, Enrique poate primi o nouă lovitură. Francezii de la Le Parisien au anunţat că Luis Campos, consilierul lui PSG, omul care l-a adus pe Luis Enrique la Paris şi arhitectul proiectului în era post-Messi, este aproape de o despărţire de campioana din Ligue 1. Această veste nu i-a picat deloc bine lui Enrique şi ia în considerare o despărţire prematură de PSG.

Sursa mai sus menţionată anunţă că Rafel Pol, secundul lui Enrique, se gândeşte să nu continue la PSG din cauza unor probleme personale. Toate aceste lucruri, plus cazul lui Mbappe, pot duce la o surpriză în ceea ce priveşte echipa de pe Parc des Princes.

Reclamă

Luis Enrique îşi doreşte să îl aibă la dispoziţie pe atacantul francez de 24 de ani, dar conducerea parizienilor nu este dispusă să cedeze. După ce a refuzat prelungirea contractului, Mbappe a fost anunţat că trebuie să fie vândut în această vară, altfel nu va evolua în acest sezon pentru PSG. O astfel de decizie ar fi o adevărată lovitură pentru Luis Enrique şi pentru proiectul său de la PSG.

În ceea ce îl priveşte pe Luis Campos, acesta nu este la primul moment în care a fost aproape de despărţirea de PSG, după ce s-a pus problema de acest lucru şi la finalul sezonului trecut. Mai mult, conducerea parizienilor consideră că Luis Campos este unul dintre responsabili în ceea ce îl priveşte pe Mbappe.

Dan Petrescu a răbufnit după ce nu a primit penalty în amicalul cu PSG. „Bursucul” l-a lăudat totuși pe Neymar

Dan Petrescu a răbufnit, după ce nu a primit penalty în amicalul cu PSG. Echipa pregătită de tehnicianul român, Jeonbuk, a disputat un amical de gală cu PSG, campioana Franței, iar la finalul meciului tehnicianul a fost nemulțumit de arbitraj. Partida a avut loc cu ocazia unui tur al Asiei pe care cei de la PSG l-au organizat. Parizienii s-au impus în fața formației pregătite de Dan Petrescu cu scorul de 3-0, grație reușitelor lui Neymar (min 40 și 83) și lui Asensio (min 88).

Reclamă 4 / 0/3

„Am jucat bine în prima repriză. Am avut ocazii, dar Neymar a făcut diferența. Trebuia să primim o lovitură de la 11 metri. Decizia nu a fost una corectă. A doua repriză a fost la fel de bună, dar același Neymar a făcut din nou diferența, cu golul al 2-lea, care a plecat de la o fază în care trebuia să primim penalty.

A fost un joc de la care am învățat foarte multe. PSG este o echipă specială. Ar trebui să fi fost o experiență bună pentru jucătorii mei. Totuși, sunt puțin îngrijorat, suntem în plin campionat. Pe cealaltă parte, PSG nu are meciuri importante în momentul de față.

Luis Enrique (n.r. antrenorul celor de la PSG) încearcă să impună o tactică similară cu ceea ce utiliza în perioada în care se afla pe banca Barcelonei. Ar trebui să se lupte pentru câștigarea Ligii Campionilor.

Ar fi fost bine dacă ajungeam la pauză cu scorul de 0-0. Totuși, am avut ocazii. Din nou, este păcat că nu am primit lovitura de la 11 metri. Chiar dacă este un amical, arbitrul ar fi trebuit să vadă faza”, a spus Dan Petrescu, la finalul partidei cu PSG, potrivit besteleven.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și