Închide meniul

Kylian Mbappe a marcat la primul meci de la revenirea în lotul lui PSG. Starul a deschis scorul în meciul cu Toulouse

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2023, 0:00

Reclamă
Kylian Mbappe a marcat la primul meci de la revenirea în lotul lui PSG. Starul a deschis scorul în meciul cu Toulouse

Kylian Mbappe a marcat la primul meci de la revenirea în lotul lui PSG

Kylian Mbappe se bucură după marcarea unui gol / Profimediaimages

Kylian Mbappe a marcat la primul meci de la revenirea în lotul lui PSG. Starul francez a intrat în teren la partida cu Toulouse, din postura de rezervă, după ce a fost primit de către oficialii din capitala Franței în lotul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul francez a fost exclus din lotul echipei după ce a refuzat să își prelungească înțelegerea cu echipa din capitala Hexagonului. Totuși, după o lungă perioadă de negocieri și de zvonuri cu privire la o posibilă plecare a acestuia, Mbappe a revenit în lotul parizienilor.

Kylian Mbappe a marcat la primul meci de la revenirea în lotul lui PSG. Atacantul a transformat o lovitură de la 11 metri

La meciul cu Toulouse, din etapa a 2-a din Ligue 1, Kylian Mbappe a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 61 al partidei și a stabilit avantajul echipei sale pe tabela de marcaj. Astfel, acesta a marcat cu dreptul revenirea în lotul echipei pregătite de Luis Enrique.

Chiar dacă a revenit în lotul echipei din Paris, Mbappe nu și-a prelungit înțelegerea cu formația. Contractul acestuia expiră în vara anului 2024, iar intenția acestuia ar fi de a semna cu Real Madrid, în momentul în care actualul contract cu PSG va expira.

În momentul de față, Mbappe este cotat la suma de 180 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A ajuns în capitala Franței în anul 2018, atunci când a fost cumpărat de la Monaco pentru suma de 180 de milioane de euro.

Reclamă

Până în momentul de față, campionul mondial a adunat 261 de meciuri pentru PSG și a reușit să marcheze 213 goluri. De asemenea, a oferit 98 de pase decisive în aceste meciuri. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2019, atunci când valora 200 de milioane de euro.

Reacția lui Luis Enrique, după ce Kylian Mbappe a revenit la antrenamentele lui PSG

Luis Enrique a dezvăluit că Kylian Mbappe se regăsește într-o condiție perfectă, și este dornic să aibă evoluții cât mai bune. Atacantul a fost reprimit în lotul celor de la PSG, după duelul cu Lorient, din prima etapă a sezonului.

„Kylian Mbappe se află într-o condiție perfectă, din câte am văzut la antrenamente. Are multă dorință și este într-o bună condiție morală. Sunt foarte fericit că pot antrena un jucător de clasă mondială precum este el”, a declarat Luis Enrique, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, după ce a revenit în lotul lui PSG, Kylian Mbappe nu a mai avut nicio întâlnire cu oficialii clubului, în privința viitorului său. Tot scandalul din această vară a apărut în urma faptului că starul francez a refuzat să-și mai prelungească înțelegerea cu gruparea de pe Parc de Princes, înțelegere care expiră la finalul sezonului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și