Închide meniul

PSG, prima reacție după ce Kylian Mbappe ar fi cerut să plece: „E o întrebare foarte serioasă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 octombrie 2022, 22:05

PSG, prima reacție după ce Kylian Mbappe ar fi cerut să plece: „E o întrebare foarte serioasă!

Kylian Mbappe ar fi cerut să plece de la PSG

Kylian Mbappe, într-un meci pentru PSG / Profimedia

A venit prima reacție din conducerea celor de la PSG după ce Kylian Mbappe ar fi cerut să plece de pe Parc de Princes în ianuarie. Directorul campioanei Franței, Luis Campos, a negat zvonul care a șocat lumea fotbalului în ultimele ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Campos susține că Mbappe nu a vorbit deloc cu conducerea clubului cu privire la o posibilă plecare. Nici măcar președintele Nasser Al Khelaifi nu știe nimic despre intențiile starului de 24 de ani.

PSG, prima reacție după ce Kylian Mbappe ar fi cerut să plece

„Mbappe nu mi-a spus niciodată nimic despre plecare. Neg această informație. Mbappe nu mi-a spus niciodată nimix despre intenția lui de a pleca în ianuarie. Vorbim cu el mereu, Messi, Neymar… suntem foarte fericiți să fim aici.

Mbappe nu mi-a spus niciodată mie sau lui Nasser Al Khelaifi că vrea să o părăsească pe PSG în ianuarie. Este Mbappe fericit aici? Ar trebui să-l întrebați pe el, este o întrebare foarte serioasă. Eu îl văd că lucrează ca un adevărat profesionist!”, a spus directorul lui PSG, Luis Campos, pentru Canal Plus, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă

Bomba anunțată în Marca: Kylian Mbappe vrea să plece de la PSG în ianuarie

Marți, Marca a anunțat o știre care a șocat lumea fotbalului: Kylian Mbappe a cerut să plece de la PSG în luna ianuarie. Starul francez a ajuns la cuțite cu șefii de pe Parc de Princes și își dorește să ajungă cât mai repede la o nouă echipă.

Nu mai există nicio cale de împacare între cele două părți”, au scris spaniolii.

La sfârșitului sezonului trecut, Mbappe și PSG au căzut de acord asupra unor „condiții”, când starul francez și-a prelungit contractul. Una dintre ele a fost că Mbappe nu poate semna cu Real Madrid. Fotbalistul poate pleca la orice echipă, în orice campionat, cu excepția lui Real Madrid. Liverpool, care a încercat deja să-l aducă și vară, ar putea fi singura sa opțiune fezabilă în ianuarie 2023.

Reclamă 4 / 0/3

MARCA mai scrie că Mbappe se simte trădat de PSG. În mai, conducerea parizienilor a făcut o serie de promisiuni, majoritatea irealizabile, astfel încât jucătorul să-și prelungească contractul până în 2024. Asta a fost înțelegerea dintre cele două părți. Mbappe nu a semnat până în 2025, după cum a dezvăluit L’Équipe. Jucătorul, de fapt, a acceptat să pozeze cu un tricou pe care scria „2025” în loc de „2024”, în semn de recunoștință față de echipa sa din oraș.

Kylian Mbappe, cel mai bine plătit fotbalist din lume în sezonul 2022/2023

În ultimii 8 ani, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au împărţit statutul de cel mai bine plătit fotbalist din lume, dar Kylian Mbappé îi va detrona în acest sezon.

Forbes a estimat, într-un studiu publicat vineri, că Mbappe, campion mondial în 2018, va încasa, în 2022/2023, 128 de milioane de dolari, sau 131 de milioane de euro (o sumă din care trebuie deduse comisioanele de agent aferente diferitelor contracte).

Kylian Mbappé va câștiga în lunile următoare 110 milioane de dolari care vor fi legate de activităţile sale sportive şi 18 milioane de dolari ca parte a parteneriatelor sale extra-sportive, potrivit news.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și