Închide meniul

PSG şi Mauricio Pochettino au ajuns la un acord! Suma uriașă primită de argentinian

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 iulie 2022, 10:09

PSG şi Mauricio Pochettino au ajuns la un acord! Suma uriașă primită de argentinian

PSG şi Mauricio Pochettino au ajuns la un acord

Mauricio Pochettino și Kylian Mbappe, în timpul unui meci / Profimedia Images

PSG şi Mauricio Pochettino au ajuns la un acord, după două săptămâni de negocieri, anunţă ziarul sportiv L’Equipe, conform căruia campioana en titre a Franţei îi va plăti compensaţii în valoare de 10 milioane de euro antrenorului sud-american pentru ruperea contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finalul acestor negocieri deschide calea instalării oficiale a tehnicianului francez Christophe Galtier la conducerea tehnică a lui PSG.

PSG şi Mauricio Pochettino au ajuns la un acord

Acordul dintre PSG şi Pochettino era valabil până în iunie 2023, iar cele două părţi au trebuit să ajungă la un compromis.

Responsabilii parizieni au făcut presiuni în negocieri pentru reducerea despăgubirilor stabilite pentru plecarea antrenorului, care la rândul său nu a văzut niciun motiv să facă o favoare clubului care i-a cerut să plece pe 10 iunie.

Christophe Galtier, noul antrenor al lui PSG

Potrivit L’Equipe, înţelegerea dintre cele două părţi a fost parafată joi, iar PSG a acceptat să achite 10 milioane de euro drept compensaţii lui Pochettino şi echipei sale tehnice, pentru acoperirea salariilor corespunzătoare sezonului 2022-2023.

Reclamă

Noul antrenor al lui PSG va fi Christophe Galtier, pentru aducerea căruia parizienii au acceptat, de asemenea, să plătească o sumă de câteva milioane euro drept compensaţii fostei echipe a acestuia, OGC Nice, cu care mai avea încă doi ani de contract.

Oficialii lui PSG au căutat intens în această vară un înlocuitor potrivit pentru Pochettino. Inițial s-a vorbit despre Zinedine Zidane, însă fostul tehnician de la Real Madrid n-a acceptat oferta, dorind mai degrabă să preia naționala Franței.

De-a lungul carierei, Christophe Galtier a mai antrenat Saint-Etienne (2009-2017), Lille (2017-2021) și Nice (2021-2022).

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și