Închide meniul

PSG, ultimatum pentru Kylian Mbappe! Cât timp are la dispoziție starul francez pentru a-și decide viitorul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2023, 19:02

PSG, ultimatum pentru Kylian Mbappe! Cât timp are la dispoziție starul francez pentru a-și decide viitorul

Kylian Mbappe a primit un ultimatum de la PSG

Kylian Mbappe, într-un meci pentru PSG/ Profimedia

PSG i-a dat un ultimatum lui Kylian Mbappe pentru a-și decide viitorul pe Parc de Princes. Starul francez are la dispoziție patru luni pentru a se hotărî cu privire la contractul pe care îl are cu campioana Franței. Atacantul se află în negocieri cu oficialii trupei pariziene, însă acestea nu s-a concretizat, fapt ce-i nemulțumește pe francezi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a semnat un nou contract cu PSG în vara anului trecut. Starul francez și-a dat acordul cu privire la o înțelegere valabilă pe doi ani, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon.

PSG, ultimatum pentru Kylian Mbappe

Kylian Mbappe ar putea deveni jucător liber de contract la finalul sezonului viitor, dacă în cele patru luni rămase până la finalul actualei satgiuni nu își va da acordul pentru prelungirea actualei înțelegeri cu PSG, anunță marca.com, care citează lequipe.fr.

Kylian Mbappe a semnat în 2021 un contract astronomic cu PSG. Mai exact, starul francez câștigă 50 de milioane de euro pe an, iar la momentul respectiv, a refuzat oferta celor de la Real Madrid.

Cu toate acestea, starul francez ar putea ajunge gratis pe Santiago Bernabeu la jumătatea sezonului viitor, în ianuarie, dacă acesta nu va accepta propunerea oferită de cei de la PSg, pentru a-și prelungi înțelegerea.

Reclamă

Sursa citată anterior mai anunță faptul că oficialii de la PSG fac eforturi considerabile pentru a-l convinge pentru Mbappe să își prelungească înțelegerea.

Totodată, dacă atacantul francez va decide să nu continue pe Parc de Princes, campioana Franței ar putea lua în calcul să îl vândă pe Mbappe la finalul actualului sezon, pentru a obține o sumă de transfer în schimbul acestuia.

PSG l-a transferat pe Kylian Mbappe în 2017, de la Monaco. Parizienii plăteau la momentul respectiv 180 de milioane de euro în schimbul jucătorului care ulterior a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului francez.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe a intrat în istoria lui PSG! Superstarul parizian a reușit o „dublă” împotriva lui Marseille

Kylian Mbappe a intrat în istoria lui PSG! Superstarul parizian a reușit o „dublă” împotriva lui Marseille și a egalat un record impresionant. Francezul a fost cel mai bun om de pe teren în derby-ul Franței și a înscris de două ori pentru a aduce victoria oaspeților.

Kylian Mbappe a deschis scorul în minutul 25, după un sprint fulgerător printre apărătorii adverși. Ulterior, i-a oferit o pasă genială lui Leo Messi, care a majorat diferența. Mbappe nu a călcat pedala de frână nici în repriza secundă, el reușind „dubla” în minutul 55.

Grație acestei performanțe, Kylian Mbappe a egalat un record impresionant pentru clubul din capitala Franței. Concret, superstarul parizian l-a egalat pe Edinson Cavani la cele mai multe goluri înscrise pentru PSG. Cei doi atacanți au înscris ambii 200 de goluri în tricoul parizian, record absolut pentru club. PSG este lider detașat în Franța, având un avantaj de 8 puncte față de OM.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și